Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky vysavac

Od: nico odpovědí: 4 změna:

Dobry den, rad bych si koupil vysavac, ktery by umel i mokre vysavani tvrdych podlah, tedy aby umel nahradit vytirani. V dome mam dlazbu a lino. Muzete mi prosim doporucit nejaky dobre ovladatelny, se snadnym cistenim a za rozumne penize? Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já jsem ale nejvíce spokojena s ručním mopem Vileda (ne rotačním). Teď ho mají mít ve čtvrtek v Lidlu za bezvadnou cenu asi 600 Kč, já za něj dávala. před pár lety v akci, 2000 Kč. Bez kontaktu rukou s vodou, či hadrem perfektně vytřete, všude se dostanete a zanechává podlahy skoro suché. Pouhým klepnutím holí ho rozložíte, pouhým zatlačením na hůl ho v kýbli vyždímete. Hadr lze odepnout a vyprat v pračce, ale většinou to není vůbec potřeba. Skvělý výrobek. Koupila jsem i starým rodičům a nemůžou si ho vynachválit.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

neco podobneho sem resil kdyz sem kupoval novy roboticky vysavac a jeden jediny prodejce mi potvrdil to co mam odzkousene, vysavace na mokre vytirani nejsou tak daleko aby ti kvalitne nahradily vytirani

dat za neco xx tisic abys pak stejne musel vytirat je zbytecne

hodnocení

0x

Český Neptun, asi za 4500 Kč. Perfektně čistí i čalounění, koberce. Vysává do obrovského sáčku na sucho, nebo sáček vyndáte a nalejete vodu + čistící přípravek. Fakt je to hukot.

hodnocení

0x

Vysavač je jedna věc, ale udržet všechny filtry v čistotě, to je někdy hodně náročné. Až tak že smutný příběh! *sok* Napište, co jste koupila a jak jste spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]