Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eta 022 dily

Od: jurajjuraj* odpovědí: 17 změna:

nevali se nahodou doma nekomu tlacitko START/STOP k robotu eta 022, je dvojite , nebo klidne cely robot pokud by se nekdo chtel zbavit za par korun

nove uz sehnat nejde

doplněno 26.08.17 21:42: Presneji potrebuju vypinac co je pod tlacitkama

Eta 022 dily

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Pochybuji, že někdo tento vypínač bude mít. A ti, co ještě mají doma funkční robot, tak už dávno přišli na to, že je současnými přístroji prakticky nenahraditelný. Já osobně bych se nebál tlačítka a vypínač nahradit jakýmkoli jednoduchým vypínačem. Funkci bude plnit úplně stejně.

dejv111*

Přesně tak, dal bych tam tento kolébkový vypínač

doplněno 27.08.17 17:36:

A nebo tlačítkový ZDE, který bych dal raději než kolébkový.

doplněno 27.08.17 19:58:

@jurajjuraj: Zkuste ještě kontaktovat prodávajícího. Má tam toho dost na starší stroje. :)

jurajjuraj*
hodnocení

no pokud by to tam slo tak bych neresil, ja prave ten vypinac ani ten stroj nevidel takze nemam paru jake tam je zapojeni

jurajjuraj*
hodnocení

toho uz sem zkousel, taky nema

karel556*
Originální vypínač má ještě kontakt na rozběhovou fázi která se sepne při zapínání stiskem na doraz dolů (krátkodobě), tak asi kolébkový či jiný normální vypínač nebude fungovat (robot se nerozběhne)

hodnocení

0x

Zdravím, náhradní díly na etu 022, Holešov u Kroměříže, tel. 731 526 997, zkuste :)

Možná bude mít i Start :)

nadeta.cz/...

jurajjuraj*
hodnocení

Obe moznosti uz jsem zkousel ale nikdo nema
jurajjuraj*
hodnocení

taky mam vyzkousene , proste co sem nasel to sem zjistoval a nikde nikdo

stary vypinac nemam ( neni to primo pro me ) pry se mu to snazil opravit nejaky odbornik a polovinu veci poztracel a nakonec i vypinac se nekde ztratil

konicekvlad
hodnocení

0x

Dobrý den,

Ten vypínač, pokud ho ještě sháníte, mám úplně nový.

sitanc

Pokud jej ještě máte, měl bych zájem

kmonicekvlad

Je to nový vypínač který je pod tlačítkama u eta 022

juniorms
Dobrý den, měl bych zájem o tento vypínač. Děkuji Skoumal, těl.725948170

dobraduse
hodnocení

0x

Dobrý den,

měla bych o vypínač taky zájem.

kmonicekvlad

Mám ještě jeden

dobraduse
hodnocení

0x
Za kolik jste ochoten jej poslat na dobírku? Tel 315726122

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma eta 022

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]