Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím obložit stěny v předsíni

Od: meandra* odpovědí: 11 změna:

Prosím o radu. Pejsek nám před časem vyškrábal ve stěnách výmalbu, opravit to asi nepůjde, barvu jsem si míchala sama a těžko trefím stejný odstín. Chtěla bych to vyřešit obložením stěn cca do výše 50 cm. A nevím čím. Chtěla bych nějakou tapetu, ale ne obyčejnou, tenkou. Existuje něco silnějšího, něco jako tenčí lino? Chtěla bych nějakou imitaci dřeva, kamínků nebo dlaždiček. Chtěla jsem se podívat na internetu, než vyrazím třeba do Hornbachu, ale nemůžu nic takového najít. Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Co byste řekla obkladovému korku?

meandra*
hodnocení

To je přesně ONO ! *ua* Díky

jabraka*
hodnocení

3x

Doporučil bych dekorativní lino.Lze pruh snadno montážním lepidlem přilepit na zeď,u podlahy a v koutech silikonem utěsnit.Myslím,že montáž lehce zvládne i nezkušený kutil,samozřejmě i kutilka.

JABRAKA

meandra*
hodnocení

O dekorativním linu také slyším poprvé. Určitě také mrknu, jaká je nabídka. Děkuji

jabraka*

Existují různé dřevěné dekory,napodobení parket,kachlíků a podobně.

JABRAKA

meandra*
hodnocení

Hm, mají krásné na výběr. Trvalo mi, než jsem to našla. Mají to nabídce jako vinylové obklady. Asi se rozhodnu, až v obchodě, jestli ten korek nebo vinyl. Na obrázcích vypadá nádherně oboje.

hodnocení

2x

Ten korek, ten je moc hezký. Plovoucí podlaha by také šla na zeď. Dají se koupit i kovové držáčky, které nejsou vidět a také lišty na zakončení. Prodavač poradí. .

meandra*
hodnocení

Určitě by to také bylo hezké, ale potřebuju, aby to bylo snadné. Obkladač totiž budu já a zvládnu asi jenom lepení. Ale také děkuji za tip.

paw*
hodnocení

1x
Proc netrefite odstin? Vymalujte celou mistnost a mate po starostech. Cim oblozit radili jiz jini. Jenom vyska 50 cm je naprd. Nevypada to pekne.

Ano, já si také myslím, že 50cm nebude nic pěkného. Bude to jako lata.

meandra*
hodnocení

Není to žádná pidi předsíň, má 20 m2 a po pouhém roce od vymalování opravdu celou místnost znovu malovat nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]