Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plyšový medvídek Míša z nanuku

Od: rarach2 odpovědí: 8 změna:
Prosím poraďte, kde seženu ,kdo prodá, medvídky míša,bývali v nanucích.Sbírám je.Děkuji za odpovědi
Plyšový medvídek Míša z nanuku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Využij inzertní portály, Annonci ( www.Annonce.cz ) apod. Všude asi bude nutná registrace. Nekomerční inzerce je zdarma.

V případě Annonce inzeráty vyjdou opakovaně i v tištěném vydání. Podle mne je to dobrá možnost, jak oslovit co nejvíce lidí.

gabrieladohnal
hodnocení

0x
Dobrý den,
zoufale sháním zeleného medvídka Míšu pro svojí tříletou dceru, která ho někde ztratila a už je to půl roku a stále ho shání. Neprodal/a byste jednoho ze své sbírky?
Děkuji

Já mám, chcete?

19.05.20 20:47
Plyšový medvídek Míša z nanuku #2

gabrieladohnal
hodnocení

0x
No to by bylo skvělé úplně. Dcera má záchvaty breku kde je Míša, byl s ní v nemocnici když marodila tak se na něj upnula. A jaká by byla cena a odkud jste, my z Prahy 6.
Děkuji

Cena 0,-. Jsem z Prahy 9. Napíšete soukromou zprávu?

gabrieladohnal
Tak to jsem ani nedoufala, že budete také z Prahy. Napište mi na email gabidohnalova@seznam.cz kontroluji ho pořád a domluvíme se, nebo Vaše tel.cislo s zavolám Vám. samozřejmě bych si na P-9 přijela a jak ráda Nevím jak tady přes tento portál Vám napsat soukromou zprávu.

Musíte se zaregistrovat, potom budete mít přístup k vnitřní poště. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]