Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrny na černém prádle

Od: petra* odpovědí: 3 změna:

dobrý den

chtěla bych se prosím zeptat, nemáte s tím nejakou skušenost? prala jsem cerny triko který uz nebarvi s ostatním pradlem, a jen na tom cernym triku jou rezavy skvrny,, nikdy to neudelalo, do nedavna jsem prala v Lanze, a ted jsem zmenila na Ariel a nechce se mi verit ze by to delal prasek kdyz na jine barve trika to neni. udelalo to pouze na tom cernym,,

Děkuji za nazory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Černá je dost choulostivá a ráda pouští, preventivně do praní a do máchání kápnu ocet. Černou peru nanejvýše s tmavě modrým prádlem a většinou volím tekutý prostředek na černé prádlo a dávkuji opravdu málo, aviváž jen kápnu a dám ocet.´Často přemáchnu černé triko ručně v obyčejném šamponu na vlasy a do máchání zase ocet.

hodnocení

0x

No, práškem to určitě nebude. Buď ta rezavá skvrna byla na prádle už před praním, nebo je možné, že skvrnu způsobil nějaký kovový knoflík, či jiný předmět v pračce, nebo rezatí buben.

hahanaj*
hodnocení

0x

rezavé skvrny na černém prádle udělá i bělidlo, savo a podobně...na jiné barvě rezavé nejsou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]