Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skautska energie - ma nekdo zkusenosti?

Od: jurajjuraj* odpovědí: 8 změna:

je tady nekdo kdo ma zkusenosti se skautskou energii? dneska mi prislo vyuctovani za plyn tak sem porovnaval a podle kalkulacky na eru.cz mi vychazi uspora 6tkc rocne

takze?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na specializovaných fórech je skautská velmi populární. Jen sehnat registrovaného skauta, co vás přibere.

jurajjuraj*
hodnocení

sehnat skauta je ten nejmensi problem , na to mi staci jeden email a posle mi pozvanek kolik chci , jde mi spis o to abych nenaletel skautske energii

jafre*

Ahoj, nevis kde bych sehnal pozvanku do skautske energie? Za boha nemuzu sehnat, diky

jurajjuraj*
hodnocení

tak ono zalezi co jim nabidnes , ja dal stovku za kazdou pozvanku a nebyl problem

hodnocení

0x

Co jsem kdysi koukal tak nemeli spatne ceny, nekde maj i tarif na mobil.
Ale nechci se stat vericim (abych byl spravnej skaut), tak jsem energie za dobre ceny sehnal jinde.

hodnocení

0x
Skautskou energii mám už několik let a zatím si nemůžu stěžovat.
jurajjuraj*
hodnocení

plyn nebo elektriku? zatim tam chci dat plyn z jednoho odberneho mista a pokud bude vsechno ok, tak tam prevedu i dalsi odberne misto plynu + 2 mista elektriku

jak se pak resi treba nejake poruchy? to volate skautum nebo oni tohle vubec neresi

Poruchy resi distributor prislusne energie(CEZ, RWE, PRE, EON, PP) ne dodavatel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]