Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsem našel ve schránce dopis s tím, že jsem byl vybrán náhodným výběrem jako domácnost pro Peoplemetery.
Máte s tím někdo zkušenosti? Šli byste do toho? Není to zásah do soukromí?
Děkuji
Pepa
Z hlediska soukromí bych to neřešil. Budete vedený jako pepan123456789 a nikoho konkrétní jedinec nezajímá. Co by z toho měl, že právě vy sledujete to či ono. Naopak budete přesně jeden z těch, co ovlivňují pořady v TV. Nač se nebudete dívat automaticky dáte pomyslný bod mínus.
Spíše bych se zajímal o technické provedení, protože to jak se to dělalo na začátku byl pěkný opruz - pořád se mačkalo nějaké tlačítko, kdo se na TV zrovna dívá apd. Předpokládám, že to kompenzují nějakou platbou.
Já jsem peoplemetr kdysi měl ještě když jsem bydlel u rodičů mé ženy.Já osobně bych to ale nechtěl.Příklad. koupíte si novou tv montáží toho bazmegu přijdete o záruku ale ti servisáci vám řeknou že opravu zajistí.Tv se rozbije zavoláte a oni vám řeknou že za 14 dní přijedou a mrknou na to.Osobní zkušenost.Když jsem viděl jak se tchánovi hrabou v tv tak bych jim urazil pracky.Bylo to v době kdy byli ještě staré televize tuším že rok 2003
Platba za to není naskakují vám body a za ty body si můžete vybírat věci z jejich katalogu
Ja osobne by som tie peoplemetre zakázal,oni sú dobré len pre stanice,aby si mohli pýtať viac za reklamu.Z môjho hľadiska si tým zisťujú postavenie na trhu a keď je právna možnosť,tak odstavia konkurenciu.Slovákom vypnú české programy a Čechom slovenské.Čo by sa stalo keby ČR a SR predbehli EÚ a vytvorili spoločný digitálny trh hneď,aby obyvatelia mali z toho prínos hneď, keď sa nevedia dohodnúť majitelia televízii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.