Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peoplemeter nabídka

Od: pepan321® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

dnes jsem našel ve schránce dopis s tím, že jsem byl vybrán náhodným výběrem:) jako domácnost pro Peoplemetery.

peoplemetry.cz/...

Máte s tím někdo zkušenosti? Šli byste do toho? Není to zásah do soukromí?

Děkuji

Pepa

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Z hlediska soukromí bych to neřešil. Budete vedený jako pepan123456789 a nikoho konkrétní jedinec nezajímá. Co by z toho měl, že právě vy sledujete to či ono. Naopak budete přesně jeden z těch, co ovlivňují pořady v TV. Nač se nebudete dívat automaticky dáte pomyslný bod mínus. :-D

Spíše bych se zajímal o technické provedení, protože to jak se to dělalo na začátku byl pěkný opruz - pořád se mačkalo nějaké tlačítko, kdo se na TV zrovna dívá apd. Předpokládám, že to kompenzují nějakou platbou.

Kdybych měl ručně zadávat do nějaké statistiky, kolikrát za den změním kanál, tak nedělám nic jiného

Já jsem peoplemetr kdysi měl ještě když jsem bydlel u rodičů mé ženy.Já osobně bych to ale nechtěl.Příklad. koupíte si novou tv montáží toho bazmegu přijdete o záruku ale ti servisáci vám řeknou že opravu zajistí.Tv se rozbije zavoláte a oni vám řeknou že za 14 dní přijedou a mrknou na to.Osobní zkušenost.Když jsem viděl jak se tchánovi hrabou v tv tak bych jim urazil pracky.Bylo to v době kdy byli ještě staré televize tuším že rok 2003

doplněno 25.08.17 15:30:

Platba za to není naskakují vám body a za ty body si můžete vybírat věci z jejich katalogu

hodnocení

Děkuji za osobní zkušenost. Nejspíš do toho nepůjdeme, za ty body to nestojí. Každopádně děkuji všem za názory a odpovědi.

Pepa

jirka*
hodnocení

0x
Samozřejmě že je to zásah do soukromí, záleží jestli vám to za těch pár zlatek stojí.

hodnocení

0x

Ja osobne by som tie peoplemetre zakázal,oni sú dobré len pre stanice,aby si mohli pýtať viac za reklamu.Z môjho hľadiska si tým zisťujú postavenie na trhu a keď je právna možnosť,tak odstavia konkurenciu.Slovákom vypnú české programy a Čechom slovenské.Čo by sa stalo keby ČR a SR predbehli EÚ a vytvorili spoločný digitálny trh hneď,aby obyvatelia mali z toho prínos hneď, keď sa nevedia dohodnúť majitelia televízii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]