Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzdálenost od radiátoru

Od: svatoslav odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

ač se ještě netopí, máme srpen, přesto by mne zajímalo, jaká má být vzdálenost nábytku (konkrétně pc stolku) od trubek topení v obýváku?

Dnes jsem jej nově umístil cca 10 cm od těch trubek - stačí to?

Také lednice v kuchyni panelákového bytu má/nemá být poblíž radiátorů?

Ať si to na zimu vše "připravím", díky za názory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mám nábytek v těsné blízkosti trubek topení a nikdy jsem neměl problémy. Ten PC stolek není výjimka, ovšem PC jako takový by měl být od topení co nejdále.

Lednice a topení se nemají rádi. Takže lednici co nejdále od topení včetně trubek topení.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, dřevěnému nábytku to nevadí, ale kabeláž raději umístěte tak, aby se horkých trubek nemohla dotýkat. Zdravím!

hodnocení

2x

Nábytek by měl být od topení tak daleko, aby mohl teplý vzduch z topení proudit a topení tak bylo ekonomické. Nábytku to vadit nebude. Lednice má velkou spotřebu energie, je -li v lízkosti topení. Záleží na Vašich prioritách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]