Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám po domácku vyrobený rožt z jeklu,něco jako tady, kamenictvikubala.cz/... .Kámen jse kupovál v kamenictví.
U kameníka jsem si nechal seříznout kus žuly, co tam měl. Tu mám volně položenou na kovovým podstavci a topím pod tím normálním dřevem, Na roztopení měkota, potom už tvrdý.
Na maso, bramboráky a podobný placatý věci naprosto ideální. Na kuřecí křídla, ryby a podobně to není úplně ideální, to dávám na oheň klasickej rošt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.