Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava barvy dveri

Od: tom55 odpovědí: 5 změna:
Dobry den, bohuzel se mi podarilo na dverich ve spodni casti pri odstranovani lepidla odstranit i barvu z dveri. Jedna se asi o 10 cm, nechce se mi kvuli tomu natirat cele dvere znovu. Nenapada vas nejake jine jednodussi reseni? Posilam foto dveri v priloze. Diky.
Oprava barvy dveri

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No a co místo opravy barvy přes to nalepit okopák? Je to navíc docela praktická záležitost.

kovaninabytkove.cz/...

Podlaha pod dveřmi se bude vytírat a o dveře se mokrým hadrem nebo mopem, zavadí, při sebevětší opatrnosti. A proto, si myslím, byl nejvhodnější kov nebo něco, co se tváří jako kov. *palec*

pohanka*
hodnocení

0x

Existují i samolepící dekorace: kytičky, travička, motýli, motorky, kamiony, stavby, vláček a jiné.

doplněno 20.08.17 18:02:

Vláček se mě moc líbí - www.tvujdesign.cz

iz*

Mně se v tom odkazu nelíbí vůbec nic... To už bych radši dětem pořídila spray a nechala je dveře "pomalovat".

No jo, Ivzez, jenže jestli jsou ty dveře porýpaný, tak ty nerovnosti spray neskryje a bude to vypadat blbě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]