Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zlikvidovat pavouky?

Od: zuzuci odpovědí: 5 změna:
Bydlíme ve dřevostavbě, poblíž kravína a prasátek. Řeším problém s pavoukama, nejspíš pokoutníkem, již 5 let. Vždy tak od srpna do prosince. Dá se tento problém někdy vůbec vyřešit. Již jsem zvažovala i se odstěhovat do bytu, ale je nám tu jinak moc dobře.
doplněno 15.08.17 03:17: Sítě máme, kočku nemůžu (alergie), biolit mám 2x připravený na každé straně domu a bačkory vždy na noze. Je to možná nechutné, ale chytání a luxovaní je nemyslitelné! Poradí někdo? Teď ten horor, právě opět nastal.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marfusa*
hodnocení

1x

Teď mě nebudete mít rádi. Já pavouky snáším dobře. Jsou užiteční, hubí hmyz i mikroskopické velikosti. Kdybych jich měla hodně, jak asi máte Vy, tak bych je pochytala a odnesla daleko od domu. Ale zdají se mi docela milí. Nechtěla jsem nikoho naštvat.

Marfušo, možná byste se uběhala, když jich má pisatelka tolik a dlouhodobě. *alene*

kepler*
hodnocení

0x

Kombinace dřevostavba a zvířectvo nablízku (dostatek much) je pro výskyt pavouků velmi příznivá. jste pro ně jistě vyhlášenou destinací :-D. Boj s pavouky nikdy nekončí, vždy si najdou nějakou skulinku. Jsou jako migranti, za jednoho chyceného přiběhne hned tucet příbuzných. Já jsem s nima bojoval Biolitem, existuje jeden specializovaný:

semena-rostliny.cz/...

Pak ještě existuje několik domácích metod, které vám v té genocidě pomůžou:

rady-kutilum.com/...

Přeji hezkou zábavu! *mala*

tomas11*

obraťte se na odborníky

dle bydliště hledejte - Dezinfekce, dezinsekce, deratizace

rv*
hodnocení

0x

Koupíte si vhodný insekticid a tím vystříkáte celý barák včetně stěn a stropů. Optimálně i zvenku. Já používám ebay.com/... který rozmíchám v 20 litrovém zahradním postřikovači. V tom balení toho je na mnoho let. V americe tím kropí trávníky proti termitům. Funguje na všechny hmyzáky, po zaschnutí po něm zůstává našedlý povlak. Je nehygienické stříkat to na potraviny. A odstrašující info od bojovníků za svět bez chemie: arnika.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]