Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolace cihloveho plotu

Od: lukys* odpovědí: 3 změna:
Dokoncil jsem plot s krasnych starych cihel .jako strisky chci pouzit pudovky!napadlo me jeste nez pudovky usadim cihly s vzchu zaizolovat . Tak aby se pripadna vlhkost s nedokonalich spoju mezi pudovkama neprosla k cihlam!otazka je cim?ipa bude asi na slunicku vytekat ze? Jeste prosim o radu cim napstit pudovky?dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, IPU bych nedával - měl bych obavu, že to někdo lehce utrhne i s ní. Já bych to po umístění půdovek celé natřel (napustil) čirým disperzním nátěrem (ten je voděodolný). Zdravím!

doplněno 20.08.17 08:12:

lukys - s tekutou lepenkou nemám zkušenost, ale snad by to tak šlo. Disperzní nátěr mám vyzkoušený a funguje. Sice při natírání má člověk pocit, že to jen namáčí vodou, ale při pohledu z boku je vidět mírný lesk. A nezapomeňte, že mnohdy neprší jen kolmo, ale i šikmo - tak ty cihly budou vlhnout stejně (když také stěny nenatřete disperzí).

doplněno 22.08.17 06:37:

lukys - je to nátěr, tak na věky to asi nebude. Já tu životnost neposoudím, protože později to bylo zase překryto jiným řešením (laminát), ale voda neprosakovala. Tehdy se to jmenovalo (tuším) Stavokryl, ale již se nevyrábí - dnes jsou jiné přípravky, které si jistě najdete.

lukys*
hodnocení

Tak co cihly natrir tekutou lepenkou nalepit strisky a strisky pak natrit nejakym bezbar. Napoustedlem. Byla by to pojistka neverim tem napoustedlum...
lukys*
hodnocení

A jak dlouho disperze na cihlych vydrzi? Jakou znacku doporucujete?natrel bych plot tedy i zboku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]