Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uklízecí robot na vytírání

Od: udo144® odpovědí: 11 změna:

zdravím,

má tu někdo zkušenost s uklízecím robotem (roboty)? Zajímaly by mě jen ty co umí vytírat. Je to k něčemu, nebo je to jen předražený nedokonalý přístroj? Mohl by někdo případně nějaký doporučit?

Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zakoupili jsme vysavač od irobot roomba. Byli jsme docela spokojeni, tak jsme zakoupili i přístroj na vytírání irobot scooba.

Je to krám, který nikdy pořádně nefungoval a fungovat nebude. Tento nedoporučuji.

hodnocení

ono "jen" vysát není technicky ani technologicky tak náročné jako ještě vytřít o tom to je, proto se tu ptám na zkučenosti právě s tímto druhem robota.

hodnocení

0x

Slysel jsem ze funguji dobre, akorat kdyz potkal hovno tak bylo roztahano po celym byte.

hodnocení

*smich*...tak hovna běžně doma na podlaze nemám, to tedy příliš nehrozí...

hodnocení

0x
Když si vezmu jak blbě funguje obyčejný robo vysavač, tak do vytiracího bych tuplem nešel.
Měli jsme doma na zkoušku nějakého irobot asi za 15tis a po pár dnech hned jsem ho vracel.
Až to bude jezdit podle "mapy" a ne náhodně, tak to sním možná zkusím znovu.
Třeba Neato XV jezdí podle mapy - otec ho má a opravdu jezdí docela inteligentně.

hodnocení

ano, jde mi o zkušenosti / odpovědi jak píše např. "requied". Mě osobně se také zdá, že tato problematika není ještě 100%-ně zvládnutá a stojí to nezanedbatelné peníze. Výrobci a prodejci to samozřejmě vychválí do nebe. Já ale nechci mít doma hromádku šroubků a nějakých plastíků za 15 tis. Kč a vytírat dál sám... Chtělo by to ale víc příspěvků k udělání si dokonalejší představy o úrovni těchto pomůcek...

haha
hodnocení

0x

jak ten krám může kvalitně vytírat celou cimru?To by musel s sebou tahat celý kýbl vody a ne jen pár decilitrů.Je to jen oblbovák další pro osly

Tak ono to funguje na principu spray mopu a ty jsou všeobecně dobře hodnocené. Počítá se prostě s tím že to bude běhat každý den a není to na vytírání nějakého bahna.
Spíš je problém s tou jejich navigací.
haha

Ano,sprey mop to nabalí na sebe a pak rozmaže po celý cimře.Na lidské blbosti se odjakživa vydělalo nejvíce

eviiicccka
hodnocení

0x

Já jsem si ho na zkoušku půjčila a vracela sem ho se zklamáním, absolutně nezvládl naší nestandardně řešenou kuchyň a jakmile zajel někam za roh tak se vypnul a celkově mi přišlo, že dost prostroru vynechal úplně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]