Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na tuto starou prkennou podlahu?

Od: sirko odpovědí: 2 změna:

prkna jsou zdravá,měl jsem je venku. 3cm poctivé dřevo. chtěl bych vyhodit koberec a odhalit je. čím byste přebrousili? pásovou bruskou z půjčovny? to bych mohl venku prkno po prknu, neprášilo by

jen nevím, zda vadí, že nejsou v dokonalé rovině vedle sebe = jsou tam miniaturní rozdíly, jeden až dva milimetry. nebude to pak vadi při chůzi? palec si o to asi neukopnu že? :)

díky

Co říkáte na tuto starou prkennou podlahu?
Co říkáte na tuto starou prkennou podlahu? #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Krásný prkna, když se přebrousí a ošetří tak to bude nádherná podlaha. Pásovkou to půjde docela dobře a nepatrné rozdíly vadit nebudou. Když tak není problém spoje zabrousit po položení.

hodnocení

0x

jen bych to prověřil pod trámy sondama - jestli je podklad ok, přibouchnul bych některé hřebíky, větší díry zakytoval (ale spíše ne...) a hodil kročejovou izolaci nebo miralon, na to zátěžák koberec - hotovo

Teď vidím, přehlédl jsem chuť vyhodit koberec... no, mám u našich takovou podlahu a vždy tam koberec byl a vždy bude - není důvod to tam nemít... Takže se omlouvám za zbytečnou reakci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]