Nejste přihlášen/a.
Všechny rádce zdravím,
chci se zeptat, jakým způsobem se běžně připojují podomítkové baterie k potrubí. Mám vedení v PPR a napadají mě dvě možnosti. Buď našroubovat přechodku s vnějším závitem a násladně až svařit s vedením, nebo do tělesa baterie našroubovat vsuvku a použít přechodku s převlečnou matkou s vnitřním závitem. Budu připojovat směšovací ventil pro bidetovou spršku a pak ještě klasickej R-box do sprchy. Na obrázku je jen ten směšovací ventil, ale to připojení bude asi principielně stejný v obou případech.
Jakej je podle vás nejlepší způsob?
Všem předem děkuji.
natočit přechodku a pak teprve celé navařit do sytému trubek jako komplet. bude tam jen jeden spoj. na těsnění s převlečnou matkou bych nesázel.
Děkuji za reakci. Z tohodle hlediska jsem nad tím taky uvažoval. Akorát to tam už bude našroubovaný "na furt." Na druhou stranu doufám, že už to nebudu muset nikdy rozdělávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.