Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení podomítkové baterie

Od: radajz* odpovědí: 3 změna:

Všechny rádce zdravím,

chci se zeptat, jakým způsobem se běžně připojují podomítkové baterie k potrubí. Mám vedení v PPR a napadají mě dvě možnosti. Buď našroubovat přechodku s vnějším závitem a násladně až svařit s vedením, nebo do tělesa baterie našroubovat vsuvku a použít přechodku s převlečnou matkou s vnitřním závitem. Budu připojovat směšovací ventil pro bidetovou spršku a pak ještě klasickej R-box do sprchy. Na obrázku je jen ten směšovací ventil, ale to připojení bude asi principielně stejný v obou případech.

Jakej je podle vás nejlepší způsob?

Všem předem děkuji.

Připojení podomítkové baterie

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prazskejpepik*
hodnocení

0x

natočit přechodku a pak teprve celé navařit do sytému trubek jako komplet. bude tam jen jeden spoj. na těsnění s převlečnou matkou bych nesázel.

radajz*

Děkuji za reakci. Z tohodle hlediska jsem nad tím taky uvažoval. Akorát to tam už bude našroubovaný "na furt." Na druhou stranu doufám, že už to nebudu muset nikdy rozdělávat. *smich*

prazskejpepik*

mrkněte schválně na Youtube. jsou tam videa montáží podomítkových baterií a je to na " furt"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]