Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit bazén

Od: holoubek* odpovědí: 2 změna:

mám zelené dno...dala jsem včera vločkovač, udělaly se hrudky, které asi spadnou na dno..Mám právě jen obyč. filtraci a nevím jak to odsát ze dna..mám sice koupený kartáč s hadicemi..ale jak to mám vyčistit...snažila jsem se nasát vzduch a že to tak půjde a nedaří se mi to...vod je jinak čistá..jen to zelené na dne..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na to potřebujete vysavač a opatrně vysát. Moc dobře otázce nerozumím, pokusím se ale odpovědět. Potom musíte odrbat kartáčem řasy z celé fólie. To jste měla udělat nejdříve. Pak dát Chlór šok, abyste je zahubila a pak teprve přijde nařadu vločkovač, který ty řasy vyvločkuje, abyste je mohla vysát. Asi to zanese filtraci, která je pak třeba vyčistit propláchnutím.Nevím, co myslíte tím "nasát vzduch". Pokud máte vysavač, ten obyč. ruční, co z něj vede hadice, tak musíte nejprve vzduch dostat z hadice tak, že vysavač i hadici potopíte ke dnu (neznám hloubku bazénu), prostě až se naplní celá hadice vodou, a bude držet pod hladinou, tak rychle napojíte na skimer a mělo by to jít. Pokud přestane vysavač brát, tak musíte vyčistit filtr vysavače, nebo písek ve filtraci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]