Dobry den. Nadpis mluví za vse. Bazen Intex s nafukovacím kruhem,filtrace písková, Vyzkousen vlockovac,sníženo PH na hodnotu cca 7.5 Vymenen písek ve filtraci. Uz nevim jak se mlecneho kalu zbavit. Díky za rady
Nefiltrujte! Voda musí stát, aby se vytvořily vločky. Většinou se dává vločkovač na noc a ráno je vyvločkováno. Pokud ne, tak něco bylo špatně. Čekejte, vločky sednou ke dnu, pak vysajte. Ale myslím, že to bude tím, že jste nenechal vločky v klidu vyvločkovat. Když je špatně pH, tak někdy vyvločkuje voda třeba za 2 dny. Záleží na tom kam se pH posunulo. Ale když se srovná, mělo by to proběhnout, jak uvádím výše.
babula
A ja si idiot myslel ze ta filtracka musí jet Ted sem ji na noc odstavil,tak snad ze zadaří a ještě tam zbylo neco malo vlockovace Uvidím co bude rano na dne bazenu
žádnej idiot, ono se to v návodu totiž píše, že má filtrace běžet (několik hodin), asi aby došlo k pořádnému promíchání vody v bazénu a vločkovač se dostal všude
Když to přes noc vypneš ono se to usadí na dno. Pak je dobré vodu roztočit aby odstředivý efekt kaly stáhnul na prostředek. Sajrajtík se pak lip vysavačem vysaje protože ho nemusíš honit po celém dně. Ideální je přepnout filtraci na obtok a nějakých 200 litrů vycákat pryč. Když to jen proženeš skrz písek třetina kalů se ti vrátí zpátky protože je to hrozně jemný bordel.
Dival jsem na návod co je napsaný na vlockovaci co mám z Mountfield Vysloveně se tam píše že se má namíchat nalít pomalu do skimeru a filtrace se má nechat jet 24 hodin. Zajimavee
Na obalech růz. výrobců je to jinak, i prostředky samotné mají růz. sílu.Zjistila jsem, že u některých levnějších se toho zase musí dát víc, ve finále stejně člověk neušetří. Ale nemyslím přímo flokuanty. To bych se musela na ty prázdné obaly znovu podívat a některé jsem vyhodila. Ale je dobré si na to dát pozor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.