Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit spáry mezi dlaždicemi a vanou?

Od: climb* odpovědí: 3 změna:

Máme starší koupelnu a potřeboval bych poradit čím vyplnit spáry mezi dlaždicemi a vanou? Zkoušel jsem různé prostředky jako spárovačku na dlaždice do koupelen, nebo tmel v kartuši přímo určený na spáry do koupelen . Ale po cca 1 měsíci se to vymeje vodou!

Věděl by někdo o solidním přípravku, který by vydržel?

Děkuji za odpověď .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Právě jsem to udělal.Stačí sanitární silikon bílý.Podklad ale musí být čistý a suchý.

JABRAKA

climb*
hodnocení

Dobrý den,

bohužel musím konstatovat, že jsem to tímto přípravkem provedl během 1/2 roku 2x a stejně to nezabralo

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry vecer spary vycistete a umyjte hodne teplou vodou nejlepe horkou a dejte do toho jar tato spara se musi odmastit poradne a pak muzete po zaschnuti dat silikon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]