Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuji poradit s uskladněním borůvek.Dnes jsme natrhali 5l borůvek a máme je v uzavřené plastové nádobě.Jelikož jsme na dovolené a domů se dostaneme až za 5dní.Jak mám borůvky uskladnit,moc prosím o vaše rady a doporučení.Děkuji.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
radomirra
Děkuji za vaše odpovědi.Budu muset borůvky zmrazit.Ale při zpáteční cestě se rozmrazí.Nebyl to dobrý nápad borůvky sbírat.
jabraka*
2x
Během dovolené jsem uskladňoval ve studeném sklepě až 50 l borůvek,vydrží tam nejvíce 3-4 dny.Pokud se jedná o delší dobu,musí se dát do sklenic a zavařit.Bez cukru.Mražení je skutečně nejlepší.Pak vydrží pěepravu i 200 km,zabalené v alobalu.
JABRAKA
radomirra
Děkuji vám za vaše odpovědi.Dnes jsem koupila vakuové nádoby.Borůvky jsem pebrala a některé dala zamrazit.Můžete mi prosím poradit jak nejlépe zanražené borůvky přepravit?Čeká nás 400km domů.Děkuji za rady a doporučení.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]