Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fritéza s horkým vzduchem Silver crest

Od: akrass® odpovědí: 4 změna:

Dotaz, prosím, manžel mi koupil fritézu s horkým vzduchem, ze supermarketu. Nevím, jak budou v něm jídla chutnat. Hranolky, maso apod. Kdo to má, prosím, řekněte mi, jak jídlo chutná, nerada bych to používala a pak zjistila, že to není ono... V páře mi taky vše nechutná ... A případně, co v něm děláte děkuji za info

Fritéza s horkým vzduchem Silver crest
Fritéza s horkým vzduchem Silver crest #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

friteza
hodnocení

0x

S vaší značkou nemám zkušenosti, ale pořád je to horkovzdušná fritéza. Jídlo je chutné a i zdravé, na kilo hranolek spotřebujete jednu lžíci oleje a ve výsledku nepoznáte, že nebyly ponořeny a nasálký olejem jako v obyčejném friťáku. Nevařím v páře, je to blivajz.

Mám tohle fritovaci-hrnce.heureka.c/... a jsem maximálně spokojena. Dělám v ní hranolky, amer. brambory,, čínu, omáčky... Po vyndání míchací lopatky (nevím zda jí máte) upeču koláč, pizzu, rozpeču starčí pečivo, zapeču těstoviny, peču kuře a jiné maso, ryby atd.

hodnocení

0x

Mám horkovzdušnou fritézu z Lídlu, zabírá sice kus kuchyně :-D,ale nedám na ni dopustit. Hlavně dělám brambory na plátky, kápnu na ně olej jen malá lžička, promíchám a frituji, hotové osolím. Vůně i chut je jako z ohýnku.

doplněno 07.08.17 12:32:

míchací raménko nemám a ani ho nepotřebuji.

josefcajthaml
hodnocení

0x

Dobrý den, fritézu jsme zakoupily v Listopadu a naprostá spokojenost. Děláme v tom hranolky ,smařák prostě vše.Vše křupavé jak má být a hlavně bez tuku

hodnocení

0x

Taky mohu jen vřele dporučit jen mi chvíli trvalo jež jsem přišel jak na to ale když se jídlo podaří tak jsem si zapsal čas a výkon abych to věděl na příště. Děláme ve fritéze hlavně hranolky , kuřecí stehna a ryby, vše je super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horkovzdušná fritéza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]