Nejste přihlášen/a.
Zdravím , chci si koupit nové povlečení jaké je podle vás nejlepší? děkuji za odpověď Veselý
Za nejlepší materiál na povlečení považuji bavlněný krep.
Dcera si po svatbě frajersky pořídila saténové. Vypadalo opravdu efektně, ale pokud je některý z nehtů špatně zabroušený, a je jedno jestli na ruce nebo na noze, satén se velmi lehko zatrhne. Zatrhne se, i když do postele skočíte v oblečení s kovovými ozdobami. To se mladým lidem stává často... A pak už to taková sláva není.
Ringo, špatně se díváte
Krepové povlečení mám ráda v létě, v zimě mikroplyš, to je moc příjemné a hřejivé
V popiscích to občas uvedeno je, ale dejte na stránkách prodejny do vyhledávače bavlněný krep a nic to nenajde.
Před 45 roky pro mne do výbavy nakoupila moje babička damaškové bílé povlečení. Přiznám se, že jsme toho v něm moc nenaspali. Našila jsem z něj pěkné ubrusy do kuchyně, přes který dávám malý kostkovaný, část jsem obarvila na tavě hnědou a našila polštářky na pohovku do obýváku. Část ještě čeká na využití. Vyhovuje nám bavlněný krep s hezkým vzorkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.