Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké povlečení je nejlepší

Od: careca® odpovědí: 17 změna:

Zdravím , chci si koupit nové povlečení jaké je podle vás nejlepší? děkuji za odpověď Veselý

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám nejraději bavlněný krep (nemusím žehlit).

Bavlněný krep,super záležitost ;)

hodnocení

1x

Za nejlepší materiál na povlečení považuji bavlněný krep.

Dcera si po svatbě frajersky pořídila saténové. Vypadalo opravdu efektně, ale pokud je některý z nehtů špatně zabroušený, a je jedno jestli na ruce nebo na noze, satén se velmi lehko zatrhne. Zatrhne se, i když do postele skočíte v oblečení s kovovými ozdobami. To se mladým lidem stává často... A pak už to taková sláva není.

hodnocení

1x

Bavlněné v každém případě. V zimě flanel, v létě krep.

mot
hodnocení

0x
nejlepsi v jakem smyslu?

hodnocení

0x

Pro každého asi něco jiného. Já miluju v zimě mikroplyš nebo flanel. V létě bavlnu.

kepler*
hodnocení

0x

Dřív jsem preferoval satén, kvůli chladivému a hladkému dotyku, ale dnes preferuju huňaté mikrovlákno. Doslova jako v peřince a tolik se nepotím, přitom v zimě hřeje.

cicky
hodnocení

0x

Jedině bleděmodré!

xy
05.08.17 20:23

taktéž :)

hodnocení

0x

Pořizuji jedině krepové bavlněné povlečení.

pohanka*
hodnocení

0x

Každý preferuje něco jiného, ale příjemné to musí být pro každého.

Pokud nekoukáte na korunu, tak preferuji bavlnu mako-jersey v jemných barvách a vzorech.

Na druhém místě je damašek a na třetím krepové, které dnes má zcela jinou kvalitu, než dříve.

Také nedoporučuji materiál satén.

hodnocení

0x

Jenže bavlněný krep snad žádný prodejce neuvádí. Jen bavlna.

Ringo, špatně se díváte :)

povleceni-plus.cz/...

doplněno 17.08.17 11:52:

Krepové povlečení mám ráda v létě, v zimě mikroplyš, to je moc příjemné a hřejivé

V popiscích to občas uvedeno je, ale dejte na stránkách prodejny do vyhledávače bavlněný krep a nic to nenajde.

každé krepové je bavlněné:) Povlečení má krepovou úpravu, kvůli které se nemusí žehlit a je proto velice oblíbené :)

Děkuji za proškolení muže samoživitele. *palec*

hodnocení

0x

Před 45 roky pro mne do výbavy nakoupila moje babička damaškové bílé povlečení. Přiznám se, že jsme toho v něm moc nenaspali. Našila jsem z něj pěkné ubrusy do kuchyně, přes který dávám malý kostkovaný, část jsem obarvila na tavě hnědou a našila polštářky na pohovku do obýváku. Část ještě čeká na využití. Vyhovuje nám bavlněný krep s hezkým vzorkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]