Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flexa z Tesca?

Od: stavitelborek odpovědí: 4 změna:

Zdravim, potrebuju obcas flexu na nejake drobne prace a Tesco nyni ma ve sleve za 250 korun, prumer 115mm, 500w, 11000 otacek. Myslite, ze neco malo vydrzi a najde sve uplatneni, i kdyz si diky cene myslim, ze to bude hodne low end...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

0x

občas,drobné práce,proč ne. za ty prachy. a dvouletá záruka snad platí...

doplněno 04.08.17 21:43:

a ještě,dík za tip,zítra si tam pro ni sjedu,už mne nebaví pořád prohazovat kotoučky...*smich*

hodnocení

0x

Je to taková hračka, ale při dodržení zásad bezpecné práce si myslím, že hrozí jen reklamace v záruční době. Nejhorší, co se asi muže stát, je že se kousne a rozletí ten pravoúhlý šnekový převod v duralovým pouzdře. Stává se to hlavně když se flexa přetěžuje, motor se nadměrně zahřeje, nataví se uložení v plastu, načež se hřídel mororu vyosí. To, že to dělá zvuky, jako by tam byla mega vůle je normální.

doplněno 04.08.17 23:58:

A ještě bývá na vině krátké životnosti řezání kamene, betonu a celkově práce v prachu. To by odpovídalo na ty uhlíky a spínač u jendy2.

jenda2*

Je to tak, hračka. Už jsem měl 4 a nevydržeky déle jak 6 měsíců. Žádné přetěžovíní. Jako první odejtespínač. Pak žačnou jiskřit uhlíky. Pokaždé stejné. Koupil jsem si Protool AGP 150 a to je úplně jiná káva. I když cena asi 10x vyšší.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

tak já už jsem vyléčen a jelikož jí opravdu občas použiju, tak je lepší něco kvalitnějšího. tomuhle za chvíli odejde spínač, uhlíky, je to hlučné, nadměrně vibruje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]