Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám netradiční prosbu. Máme na podlaze v prostoru položenou plovoucí dřevěnou podlahu. Nemáte někdo tip, kde získat přechodovou/nájezdovou lištu, která by nebyla připevněná přímo do plovoucí podlahy, ale naopak do spodní podlahy? Dřevěná podlaha stále pracuje a takto by měla možnost pohybu pod lištou. Napadl mě například ohnutý nerezový plech - viděla jsem něco podobého v obch. domě Ikea. Pokusila jsem se situaci nakreslit viz příloha. Předem díky za tip!
Zdravím,
vím přesně, co myslíte. Bohužel nevím, jestli se takový přechodový plech dá koupit v obchodě, ale na zakázku ho z kusu nerezového plechu bude umět vyrobit každý, kdo pracuje s nerez plechem (zámečník a pod. profese či firmy).
V regionu náchodska či královéhradecka bych uměl výrobu i montáž zajistit, jinak budete muset hledat sama.
No nevím jestli jsem úplně pochopil, ale většina lišt se dělá na montáž do spodní podlahy
Tady třeba kulatá floorwood.cz/...
a hranatá sukuppodlahy.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.