Nejste přihlášen/a.
Zdravim mame starsi dum a meli jsme vlhke podlahy tak jsme je predelali vykoupali vybetonovali a udelalo nove az na loznici a nyni to tam taky vlhne a uz se mi opravdu znovu nechce betonovat kdyz mame konecne cisto a dorekonstruovano.. a nyni jsem nasel ze se prodava tekuta lepenka nwvim zda v soucasne podlaze je ale co kdyz to napatlam navrchu tou tekutou a pak placnu lino bo sterku a lino pomuze? nepujde to pak do zdi?dekujo za rady jak to nerozkopavat..
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
iiii
blbost uz vim uz sem to nasel ale bourat a jeste podrezavat nemuzu jsou tu opravdu nove a tluste zdi a nekde i predsteny
musi existovat jine reseni co misto podriznuti odvetrat podlahu do hrubeho betonu dat trubky ktere povedou ven treba drenazni bo odvetrat zed? a nebo znamy daval nejaky bochanky ale jelikoz je to na skale kopani tu je obtizne ug mi to stacilo bohate ![:( :(]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]