Zdravim mame starsi dum a meli jsme vlhke podlahy tak jsme je predelali vykoupali vybetonovali a udelalo nove az na loznici a nyni to tam taky vlhne a uz se mi opravdu znovu nechce betonovat kdyz mame konecne cisto a dorekonstruovano.. a nyni jsem nasel ze se prodava tekuta lepenka nwvim zda v soucasne podlaze je ale co kdyz to napatlam navrchu tou tekutou a pak placnu lino bo sterku a lino pomuze? nepujde to pak do zdi?dekujo za rady jak to nerozkopavat..
blbost uz vim uz sem to nasel ale bourat a jeste podrezavat nemuzu jsou tu opravdu nove a tluste zdi a nekde i predsteny musi existovat jine reseni co misto podriznuti odvetrat podlahu do hrubeho betonu dat trubky ktere povedou ven treba drenazni bo odvetrat zed? a nebo znamy daval nejaky bochanky ale jelikoz je to na skale kopani tu je obtizne ug mi to stacilo bohate
Jsou různé metody, některé funkční, jiné nefunkční, nebo jen krátkou dobu. Na Vás je jen, co si vyberete, Vámi osvědčenou metodu, nebo neúčinné řešení.
doplněno 03.08.17 21:02:
kdyby ta krabička fungovala, tak je jich plno na zámcích, kostelích a všech státních institucích.
No a proč máte vlhké podlahy? Můžou být dvě příčiny - vlhnou odspoda, protože není hydroizolace a nebo vlhnou odshora, protože jsou studené a sráží se na nich vlhkost ze vzduchu (to bývá hlavně v létě).
To mevim mam v planu to rozebrat a mrknout se na to ted momentalne ctu clanek o elekroosmoze nebo co ze je to nejaka krabicka ktera prodem tlaci vodu pryc ale prijde mi to jako chytak..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.