Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Koupil sem si nové tričko. Pár dní jsem ho měl na sobě a pak sem ho vypral. Po vyprání se na něm objevili bílé fleky neznámého původu.
Tyto fleky se mi objevují i na jiných tričkách při vyprání. Na některých ale ne.
Většinou se tyto fleky objevují v oblasti břicha.
Už mě to vážně štve.Vyprat už to nepůjde,jelikož to úplně rozežere tu původní barvu trička.
Peru většinou na 30 stupnů s tekutým pracím práškem,někdy aviváž. Peru odděleně bílé,barevné,černé
Zdravím. Navážu na @babkazov. Taky si myslím, že vaše fleky jsou od potu. Vidím, kde máte šev v podpaží, a místo s šedými šmouhami je přesně v záhybu, který se vám vytvoří při tom, když si sednete. Těsně nad břichem se vám tričko zaboří pod prsa, a jak se potíte (nejspíš v autě), pot vyžírá barvu. Zkuste si na to myslet, a když si sednete, "zanořenou" část trička si vždy vytáhněte na povrch. Taky by možná neškodilo místo mezi břichem a prsy nastříknout antiperspirantem. Vyžranou barvu už asi neobnovíte. Ida
Zdravím ještě jednou. Pot ani nemusí být nijak agresivní. Pot obsahuje určité množství soli (i jazykem poznáte, že pot je slaný) a sůl, jak známo, za mokra (což pot je) vyžírá barvy. Máme to tak všichni. A pokud někdo třeba ještě bere nějaké léky, tím víc je v jeho potu "chemie", která odbarvuje a narušuje i samotnou látku. Takže problém je v pocení samotném.
"Těsně nad břichem se vám tričko zaboří pod prsa, a jak se potíte (nejspíš v autě), pot vyžírá barvu."
Zajímavý postřeh to mě nenapadlo,to bude asi ono. A nevíte jak to udělat abych neměl "agresivní" pot?
takový pot může mít za následek vaše stravování nebo i nějaké zdravotní potíže o kterých ani nevíte
Vypadá to, že mkáte nějaký agresivní pot, když se skvrny dělají skoro na stejných místech. Vypadá to, jakoby byla barva vyšisovaná, vyžraná. Nápad, možná úplně blbý. Savo, namočit hadřík a vykrouceným lehounce přetřít tričko na několika místech. Udělat jen jakoby lehké šmouhy. A nechat chvíli působit. To by mohlo trička zachránit před popelnicí. To Savo barvu vyžere a bude to pak vypadat, že to tak má být. Ale pozor na stříkance, to by nebylo hezké.
Já bych Vám doporučovala zkusit tenhle tuhý deodorant. eva.cz/... normálně s ním přejet břicho v místech, kde se hodně potíte.
Manžel ho používá a používám ho i já. Po dámských tuhých deodorantech se osypu, tenhle snáším dobře
Neexistuje u nás vyžrané triko v podpaží od potu, ani nešpiní oblečení.
Samozřejmě v tomhle horku triko oblékneme jednou a letí do prádla
babkazov, jj, vystřídala jsem jich spoustu, tenhle je bezvadný. Manžel ho používá také, žádný rozdíl jsme nepostřehli.
Myslím, že za zkoušku heterak nic nedá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.