Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čidlo nezachytí pohyb auta?

Od: rotorod® odpovědí: 6 změna:

dobrý den

nainstaloval jsem do přístřešku na auto led světlo s čidlem, na můj pohyb pod čidlem světlo reaguje, ale na pohyb auta (ve stejném místě) světle nereaguje. Je to tím, že auto je studené a nebude brán jeho pohyb (a přeci člověk vyzařuje teplo), nebo že má rozsvěcené světla a tudíž čidlo bere že není až taková tma? Nebo čidlo na auto sepne, jen třeba nastavit citlivost na maxa nebo něco jiné?

jaké máte zkušenosti vy? díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte levné čidlo, které reaguje na pohyb zdroje tepla. Pokud má auto teplotu okolí, čidlo ho nezachytí.

hodnocení

0x

Velmi pravděpodobně máte čidlo, které reaguje na teplotu objektu. Tedy na studené auto nereaguje. Je však možné si pohrát s nastavením citlivosti, můžete najít takovou úroveň, kdy čidlo sepne i na auto s teplým motorem, tzn. po příjezdu. Ale také reagovat vůbec nemusí, záleží na konkrétním čidle.

hodnocení

aha tak to bude určitě tim čidlem, díky za vysvětlení

hodnocení

0x

Dejte do auta před vjezdem do garáže alespoň kočku nebo lépe psa*haha*

prazskejpepik*
hodnocení

0x

máte asi PIR čidlo, dejte radarové (mikrovlnné)

hodnocení

0x

Jednoduchá zkouška - vjet se zhasnutými světly. Mám u domu stejný systém, čidlo reaguje až na otevření dveří auta s mírnou prodlevou po zhasnutí světel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]