Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka - divné zvuky

Od: maata odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mám pračku Ardo, 5 let starou. Poslední dobou začala při praní smrdět, jako by se něco přepalovalo. to jsem vždycky prala na 40 nebo 60 stupnů. Nechala jsem to opravit, - něco snad s článkem, prý plastové nebo co, tak to vyměnili a říkali, že už to dělat nebude. Včera jsem ale prala na 75 st. a zdálo se mi že to zas smrdí. Navíc a to mě vyděsilo víc, při ždímání pračka dělala zvuky, jako kdyby se uvnitř něco trhalo! Ale prádlo je ok, nic roztrhané není, tak se asi něco dělo uvnitř pračky. Znělo to docela děsivě a hlasitě, bála jsem se i v koupelně být. Asi bych mohla zavolat opraváře v rámci reklamace, jen si nejsem jistá, jestli je to ten smrad, co byl předtím. A platit za další opravu nevím, jestli se už vyplatí, ta poslední byla prý téměř banalita a stála 1000,-.Díky moc za názor.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Strašlivě mi rachotila pračka při vypouštění a odstřeďování. *plac*Přišel opravář a řekl, že je v háji čerpadlo ale že ho na Bosch nemá. Zavolala jsem na značkovou opravnu a nahlásila opravu čerpadla, ať nemusím platit 300 za diagnostiku.*sok* Přijel servismen, vyměnil čerpadlo a rachot jako blázen. Rozebral a zkontroloval pračku a nic. Rachot. Rozebral znovu a šel po zvuku. Lítala tam někde blízko čerpadla brzdička na šňůrku z kalhot, co vypadá jako větší kulička. Peněz moc jsem cvakla, protože jsem si objednala čerpadlo.*zed*

1000,- je běžná praxe...200-400 za cestu, naftu vám stát zdaní, materiál a šoučástky vám stát zdaní, a pak celkový výkon práce zdaní, pak tu máme další výdyje..budte ráda že jen tisíc..

lelimka*
hodnocení

0x

Ahoj. Nejsem si jistá, ale mě když pračka dělala děsivé zvuky tak byly v háji tlumiče co drží buben.Manžel mi je vyměnil a pračka zase jede dál. A co se týče toho smradu, tak když jsem jednou přišla do koupelny a byl tam příšerný kouř a zápach, tak měnil opravář termostat, ze spodu vrchní desky jsme to měli pěkně ohořelý.Prý jsme měli kliku, že nic nechytlo.Jen je mi divný, že jste to platila, když to máte v záruce?!

kejki

Pračka je po záruce, ale má záruku na opravu.

Nenosíte náhodou podprsenku s kosticemi? Nezůstal ten drát někde v pračce?

maata
hodnocení

No používám sice podprs. s kosticema, ale nejsem si vědoma, že by nějaká chyběla :). Je to fakt divný... díky za odpověď.

maata
hodnocení

Je to tak, jak psali někteří další, v záruce je jen ta oprava, jinak pračka už je 3r. po záruce. Děkuju za odpověď :)

hodnocení

0x
Záruka od makčenka rukama má tři měsíce.
S pozdravem Adam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]