Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí alarm sim karta

Od: kaja30 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

asi to bude podobné u všech alarmů, tak se chci optat, jestli má někdo zkušenosti s výměnou SIM karty.

Nějakou dobu jsem alarm nepoužíval a SIM karta přestala být platná (zapomněl jsem na ni dobít v termínu kredit). Koupil jsem novou, vše jsem nastavil (vymazal čísla,zrušil PIN viz podle návodu). Mám alarm Alarmex alm400. Tady je CZ návod. evolveo.eu/...

V kapitole 2 splním prvních 5 bodů,to mám OK. Další část je: "Spárování čidel s ústřednou". To je také podle pípání OK. Pak je další "Spárování klíčenky s ústřednou". A to už nic nepípá. Přitom klíčenka(y) svítí, signál tedy klíčenky mají(zkoušel jsem mačkat všechny klíčenky), ale pípání se z ústředny neozve ani 1x, ani 4x (přitom při spárování čidel s ústřednou pípá). Do té doby dokavaď jsem měl starou sim (koupil jsem simku opět tu samou stejný operátor) vše fungovalo. V návodu píšou, že při vadné sim kartě odstraníte chybu tak, že sim kartu vyměníte... O nějakém resetu při výměně sim karty ani slovo.. (a starou SIM jsem už zahodil, tedy není cesty zpět na její obnovení ani přes prodejnu). Spínač K2 (jsou tam jen K1 a K2) není v manuálu vůbec vysvětlen. Reset?

Děkuji moc za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

milo*
hodnocení

0x

Mám něco podobnýho. Mám lamax shield a tam jsem jenom dal sim kartu a jede to a zatím jsme neměl důvod jí měnit. Takže ti asi moc nepomůžu a myslím, že s tím ti neporadí ani nikdo jiný. Pokud to nejde podle návodu, tak jedině zkus nějakého odborníka. Nebo napiš na oficiální podporu.

kaja30
hodnocení

No zkusím to přes ty kódy, co se posílají mobilem do alarmu. Tak uvidím. Jinak díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]