Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Betonování sloupků - déšť

Od: martin12* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, na zítra máme naplánovaný odjezd na chalupu a betonování sloupků, ale v pondělí a úterý má prý celkem dost pršet. Je to velký problém nebo stačí beton zakrýt?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

0x

Stačí když to přikryješ, ale tak, aby déšť beton nevyplavil.

hodnocení

0x

Není to žádný problém, naopak, když je stačíte zítra zabetonovat, beton stačí zatvrdnout a nemusíte ho pak kropit, když ho skropí déšť;) Snad bych ho ani nezakrýval, pokud zrovna nehrozí průtrž mračem.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

pokud chcete možná i zbytečně riskovat několikahodinovou dřinu a materiál, tak proč ne. dá se i chc.t proti větru :)

hodnocení

0x
Jestli s betonováním skončíte večer a bude pršet ráno tak bych se ničeho při současných teplotách neobával. Pro jistotu ho může zakrýt... ale vysloveně nutné to není.
doplněno 23.07.17 10:41: Betonování jsem dokončil včera okolo šesté odpoledne a teďka sprchlo. Bez úhony ba naopak je mu líp.

martin12*
hodnocení

Tak raději jsem dneska nebetonoval, nechám to na příští týden. Díky

Sice zbytečně ,ale je to Váš problém-dle mastnoty už po cca5 hodinách mu déšť neuškodí a druhý den už ani přívalový by neměl betonu uškodit. A pokud se bojíte -to je problém to trochu přikrýt? Kdyby se takto mělo vždy čekat na dobré počasí tak dne minimálně polovina satelitů kolem Prahy dodnes nestojí!

doplněno 24.07.17 17:35:

Pražskejpepík -žel stojí a nejen kolem Prahy,jsou i kolem měnších měst

prazskejpepik*

kéž by nestály :)

doplněno 24.07.17 17:38:

diesel: to já vím, byl jsem i dál, než za hranicemi "Prahy" :-D

paw*
V Koline?
Pro tazatele. Idealni jsou na prikryti pytle od cementu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]