Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem si nechat přidělat ploché klíče s důlky k novým dveřím. Od dodavatele dveří jsem koupil polotovary po 100.- Kč a v OBEX Most mi pracovník pro jistotu udělal na zkoušku jeden klíč. Perfektně fungoval. Tak jsem odnesl zbytek osmi polotovarů a druhý den jsem si je vyzvedl. Ani jeden nefungoval.
Má smysl reklamace? Zahodit, koupit nové polotovary a někde jinde nechat udělat znovu?
Hezký den.
Pokud mě paměť neklame tak vždycky platilo, že reklamace klíčů nepřipadá v úvahu, pokud při zadávání zakázky nepředložíš i zámek/vložku. Bez zámku si zhotovitel funkčnost nemá jak ověřit.
V každém případě reklamovat, neboť to funguje také jako výchovný prostředek. Ten člověk bude sekat stovky zmetků a brát za to peníze. V Chomutovském Globusu mi udělal velmi neochotný pán kopii klíče, ani se neobtěžoval s lístkem (před EET). Ani mě nějaký lístek nevzrušoval do chvíle, než jsem doma zjistil, že klíč nepasuje do zámku. Při reklamaci se mě zeptal "A lístek máte?" Reklamovat, hádat se, a příště poučen, hledat jiného zámečníka.
Problém byl v tom, že kopie měla zcela jiné drážkování než origo, takže nějaký pilníček by byl na dvě věci.
Nee. Problém byl v tom, že jsi se na ten klíč nepodíval při převzetí, protože rozdílné drážkování je vidět na první pohled.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.