Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymena cepele odlamovaciho noziku

Od: jan34 odpovědí: 6 změna:
Dobry den, potrebuju vymenit celou cepel u odlamovaciho noziku a nevim jak na to. Poradite mi?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Odlamovacích nožů je celá řada typů. Bylo by vhodné upřesnit, o jaký se jedná.

hodnocení

1x

Pokud by se jednalo o jiný typ, tak předpokloádám, že to může být zajištěn i jinak...viz.obrázky

Vymena cepele odlamovaciho noziku
Vymena cepele odlamovaciho noziku #2
Vymena cepele odlamovaciho noziku #3

hodnocení

0x
Rozdělat nůž, vyndat zbytek čepele, dát novou čepel a následně nůž složit.

hodnocení

0x

Zasek nože jde oddělat, jezdec nože se vytáhne a ulomená čepel vypadne. Na konci držáku nože jde vytáhnout plastvý držáček, na kterém bývají náhradní nože. Opačným postupem zpět složit.

doplněno 21.07.17 15:52:

Zasek = Zadek :)

jabraka*
hodnocení

0x

Ovšem jednorázový nožík rozebrat nejde.Stojí několik korun a koupí se nový.Jinak jsem běžně ostří obnovil ostřičem na nože.

JABRAKA

hodnocení

0x

Přikládám 2 obrázky jednoho z možných typů odlamovacích nožíků. Sice se mi to vzadu porařilo rozlomit, ale jinak ten žlutý kousek vzadu se dá bez násilí vytáhnout a zbytek čepele vysunout dozadu, nasadit novou čepel a znovu složit.

Vymena cepele odlamovaciho noziku #4
Vymena cepele odlamovaciho noziku #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]