Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevětratelná chodba

Od: rakave* odpovědí: 8 změna:

Máme v byte dlouhou chodbu 4 m a mám problém s jejím větráním. Mohu v bytě otevřít okna do průvanu,ale průvan jde jen po jednom konci chodby,celou chodbu to nevyvětrá.V té nevětratelné části jsou dveře do WC,koupelny a taky bohužel hlavní vchod do bytu.Je nepříjemné když k nám někdo příjde a právě vstoupí do té nevyvětratelné část.Není tam sice žádný smrad :) ale takový těžký vzduch.Poradíte mi nějaké příjemné voňavé "něco" co bych do chodby mohla zavěsit? Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupelna by měla být větraná, tak upravte dveře do koupelny a větrejte přes ni.

doplněno 18.07.17 17:38:

@ra252: Mají, pokud je funkční. A to velice často nebývá.

rakave*
hodnocení

Bohužel panelákové koupelny okno nemají.Tedy alespoň ty naše :(

Panelákové koupelny mají intenzivní odsávání ..

doplněno 19.07.17 05:55:

Je povinností SVJ (či kdo dům vlastní) odstranit poruchu bránící řádnému užívání.

A kudy se dostava para z koupelny?

bbbb
Centralni stoupackou pristupnou vetsinou na wc.do te byva napojeno wc koupelna nekdy i digestor z kuchune.
rakave*
hodnocení

Přesně tak.

A proc nevetrat tudy?

hodnocení

0x

Já to v paneláku měla podobné. Proto jsme koupelnu vůbec nezavírali. Nikdy nebyl průvan, který by čechral vlasy, ale jemně to protahuje neustále. To je jediná možnost, jak chodbu větrat. Nějaké vůničky to nevyřeší, jen vzduch zhoustne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]