Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průtokový plynový ohřívač vody

Od: denisavycpalkov odpovědí: 6 změna:
Dobrý den , mám dotaz ... nelze mi zazwhnout průtokový ohřívač vody má mít stali plamen ale nelze zazehnout plyn do sporaku jde , voda je připojena a vůbec si nevím rady v návodu moc konkrétního nepisi , jen ze mám jedním knoflíkem pomalu Otáčet v zamackle poloze ale nic :/ . Dekuju předem za odpověď a pozdravem vycpalkova
Průtokový plynový ohřívač vody
Průtokový plynový ohřívač vody #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemáte uzavřený přívod před spotřebičem?

denisavc
hodnocení

Bohužel všude je to pustene , :/ asi radši zavolám opravare :( ale děkuji , doufala jsem ze to bude naka konkrétní chyba :/

krtek66
hodnocení

0x

tam musí být něco, co to zažehne ne...píšete, že otáčíte knoflíkem...to akorát přidáváte plyn...ale něco ten plyn musí škrnout...na Karmě na to bylo speciální makčítko...bez zážehu to nenaběhne...a pokud to najdete a nepůjde to ani tak..tak je potřeba přetěsnit a vyčistit ten vodní bazmek co je vevnitř...nic jiného se tam neničí

ale něco ten plyn musí škrnout

V návodu na MoraTop je napsáno, že když se stisknutým zapalovacím knoflíkem otočí do polohy XY (v textu je obrázek), přeskočí jiskra a zapálí zapalovací hořák. To podle mě tazatelka dělá správně.

krtek66

tak v tom případě jedině možnost B...

hoststary*
hodnocení

0x

Zkuste si opět pozorně přečíst návod k obsluze. Ne celý, najděte si stránku s popisem, jak se má protokový ohřívač spustit. Například v návodu, který se dá stáhnout na webu s velikostí 1,4 MB (klikněte si na podtržené slovo a soubor se vám stáhne) je na straně 9 u obrázků napsáno: u pozice vpravo šipkou na tečku: "Poloha uzavřeno", při pohybu trochu proti směru hodinových ručiček směrem k obrázku jiskřičky "Poloha zapalování (pohyb je označený šipkou, při současném stlačení knoflíku)"(stlačením knoflíku se asi pustí do zapalovacího hořáku plyn?). Na třetím obrázku je šipka už za jiskrou a text "Poloha pohotovostní (hoří pouze zapalovací hořák)"a na čtvrtém obrázku je šipka už na druhé straně než byla při vypnutém stavu, poloha je označená plamínkem Poloha provozu (Jmenovitý příkon)".

U vašeho návodu to bude možná nějak podobně. Buďte trpělivá, najdete, co potřebujete. Postupujte podle návodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]