Nejste přihlášen/a.
Na nižší straně vypodložit na závitovou tyč a srovnat, pak dotáknout a problém je pryč.
Závitovku sbrousit mě nepadlo, stejně jako konzoli přibrousit... ale neoslabím tu konzoli? Moc by se do ní asi nemělo zasahovat, ne? Co myslíte tím poklepat závitovou tyč?
když to bude na konzoli 1,5mm a na svorníku je to jen o zub závitu
ty tyče bych rozhodně nevytahoval. to bych raději udělal redukci (konzoli) a na to pak pověsil
to co radí aloisb, bych nedoporučoval. při povolování šroubu na bojleru se může šroub protočit zrovna když bude částečně vytočen a pak budete dělat co. mě se to stalo
Asi to tak tedy udělám. Závitovky se mi ze zdi už tahat nechce, jsou na chemii a to bych nadělal více škody než užitku...
Děkuji pánové!
Obrousit buď konzoli nebo závitovku. Pevnostně bude OK oboje, pokud se obrousí závitovka tak to bude i pro příští boiler (pokud byde pasovat ukotvení).
Poklepávat závitovku jsem nepochopil, asi šamanství? Jen posunout a utáhnout je 1. prasárna, s tím bych řemeslníka hnal svinským krokem. 2. je tam jen milimetr vůle = málo.
Bože, čtu to a kroutím hlavou. Tomu bojleru je úplně jedno, jestli bude nakřivo, hlavně ho upevněte tak , aby vám pak ty konzole nevylítly ze zdi, protože ten bojler neunesou!
Pán je řemeslník? Estetika - 3mm na konzoli už je vidět z dálky Že to funkci nevadí je pravda. Ale aby se každá návštěva ptala "tvl kdo to věšel?" - "Já." :D
Vy jste jak můj manžel, ten musí mít taky všechno dokonalé. ale pokud ten bojler není přímo v koupelně, tak je to snad jedno? Pokud teda v té koupelně nebo kde, kam chodí návštěvy, je, tak manžel by to okamžitě řešil a vyřešil a já bych se na to vy...- každý ať si myslí, co chce. Dnes chce mít každý vše dokonalé a super a nakonec člověk zjistí, že spousta věcí na světě je úplně jedno, jestli je to tak nebo tak.
bojleru to jedno je, stejně tak i jiným věcem. asi bych se nedokázal smířit s tím, kdyby někdo viděl, jak jsem něco udělal křivě a řekl u toho "který prase to dělalo"
pro palenku:
tím myslím, že pokud budu šroub vyšroubovávat, nebo naopak, tak je někde uvnitř přibodovaná matice a ta když se utrhne při otáčení, tak je to v pytli. pak už to zůstane uvolněné, jelikož to nepůjde ani dotáhnout zpět. už si rozumíme?
Jak neunesou? Závitová tyč s větším průměrem už neprojde konzolí, takže to musí stačit. Řemeslník tam cpal 10mm a chemickou kotvou pěkně šetřil - vytáhl jsem to rukou. A jak jsem byl nasraný, tak jsem si nepohlídal rovinu... Člověk je dnes ochoten zaplatit, ale pomalu není komu. Kvalitního řemeslníka je těžké najít.
problém to není, jen bude bojler nakřivo. 3mm. na 45cm. je docela dost. jistě se to nechá upravit na konzoli, nebo jinak. nevím jaký tam máte průměr svorníku a jak vypadá to zavěšení (konzole)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.