Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pizza -problémy s těstem

Od: jaraz® odpovědí: 3 změna:
avatar jaraz

Dobrý den,

dneska jsem s vnoučaty vyráběl pizzu k předpřipraveného ( 24 hodin v lednici) kynutého těsta. Problém nastal v okamžiku rozvalování těsta,kdy se chovalo jakoby bylo gumové-smrskávalo se do středu,po přenesení na pečící papír to pokračovalo, takže z relativně hezkého velkého tvaru vznikl nějaký patvar a ještě se zmenšil. Jakou chybu jsme udělali?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

janm*
hodnocení

3x

Zdravím

Těsto na pizzu je to nejjednodušší těsto a je nekynuté - polohrubá mouka voda špetka soli, trochu oleje a kypřícího prášku to je vše.

 

hodnocení

2x

Zdravím Járo.

Takhle nějak by měla správná pizza vypadat recepty.cz/...

Nevím,kde jste udělal chybu,ale zkuste ještě přidat olivový olej a pořádně opět prohnětejte a nechte ještě kynout.

Mělo by to klapnout ;)

hodnocení

Díky wampe@,ale přesně podle tohoto receptu jsme těsto dělali. Budme zkoušet jiné, snad se nám to podaří "skoro jako" z pizzerie.:-D a začneme nekynutým.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]