Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dneska jsem s vnoučaty vyráběl pizzu k předpřipraveného ( 24 hodin v lednici) kynutého těsta. Problém nastal v okamžiku rozvalování těsta,kdy se chovalo jakoby bylo gumové-smrskávalo se do středu,po přenesení na pečící papír to pokračovalo, takže z relativně hezkého velkého tvaru vznikl nějaký patvar a ještě se zmenšil. Jakou chybu jsme udělali?
Zdravím Járo.
Takhle nějak by měla správná pizza vypadat recepty.cz/...
Nevím,kde jste udělal chybu,ale zkuste ještě přidat olivový olej a pořádně opět prohnětejte a nechte ještě kynout.
Mělo by to klapnout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.