Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Whirlpool awt 2288/3 protéká násypka

Od: papene* odpovědí: 9 změna:

Nevíte,zda by to šlo nějak opravit,nebo koupit novou pračku.

Pračka je stará cca 8let,ale jinak funguje dobře.

Násypka stojí okolo 1400kč a nová pračka se dá pořídit i za 7000kč.

Tak a teď babo raď*nevi*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdar pap, co takhle násypku vzít a vytáhnout a vyčistit kartáčkem na zuby, prolít litrem bublající vody z hrnce, a pak šoupnout na 4-5 plných mytí do myčky, po sundání násypky pokud ji již nejde rozebrat by měly jít vidět jakoby dvá válečky, lze je vytáhnout a drží dosti dovně na kusu plastu, omrknout praskliny, a co nejvíce pročistit, jehlicí, fičůrou na háčkování...i násypky se kazí..
doplněno 05.10.09 20:50: Pračka za sedm klacků se vám minimálně 2x pos*re v záruce a až zkončí pobrečíte si doma..
S pozdravem Adam.
Jinak aviváž přetéká často z komického důvodu, leje se jí moc.
Adam.
papene*
hodnocení

Zdravím ,násypku sem již čistila,válečky neviděla.Zítra to udělám znova a budu hledat:D jakoby válečky.Kartáček a jehlici mám v pohotovosti.

Díky za radu.*placni*

dracek*
hodnocení

0x

Copak máš s tou násypkou papene? třeba fotku

papene*
hodnocení

Zdravím,

když tam naleji aviváž tak hned proteče.

Pračka Whirlpool awt 2288/3 protéká násypka
dracek*

neznám tenhle typ ale pokud tam není nikde žádná prasklina tak nevidím důvod vytékání

papene*
hodnocení

Já jsem žádnou prasklinku neobjevila.

Záhada*nevi*

dracek*

ta násypka je na horních dvířkách? pokud ano možná by ji stačilo vyčistit ,rád bych poradil ale opravdu nevím :(

mamcazmoravy*
hodnocení

0x

Ta aviváž je koncentrovaná nebo ředěná? A je stejná jako před projevením problému?

Mamka na takový problém kdysi volala opraváře. Ten řekl, že aviváž nemá ředit (jako že koupí 1l = 4l a ona to na ty 4l naředila) a pak to bylo málo husté a protékalo pryč. Zkuste kupovat nějakou hustší :)

Pak už zbývá jen ruční dávkování cca 15-20 min. před koncem programu - nalít do zásobníku a trochu spláchnout vodou, nebo dávat aviváž v samostatném programu jen na "máchání+aviváž" - mám taky Whirpool a používám to často.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]