Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novostavba Praha

Od: gubaxan® odpovědí: 2 změna:
Zdravim.
Hledam nejake stavebniky a je to vetsi problem nez jsem cekal.
Neznate nekoho kdo by mi mohl spocitat praci a popr.i postavit?
Zadne firmy nechci, kde se preplaci o tretinu minimalne.
Treba nekdo nekoho znate kdo umi tuhle praci?
Jake jsou normalni ceny na zakladovou desku? Svepomoci to vychazi na 1000 / m2 a s pracovniky?
Projel jsem jich par a vsichni se chteji sejit na pozemku - aby videli auto a lokaci a dle toho rikaji ceny.
A taky zda nekdo nedoporuci dodavatele stav.materialu?
Diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gadi
hodnocení

0x

Když nechceš oslovit žádnou firmu, tak si jí založ. Zaměstnej lidi a můžeš začít stavět.

hodnocení

0x

Zadne firmy nechci, kde se preplaci o tretinu minimalne... Projel jsem jich par a vsichni se chteji sejit na pozemku - aby videli auto a lokaci a dle toho rikaji ceny.
Partička melouchářů už vám dneska z "odkloněného" materiálu nepostaví - nebo možná ano, ale taky už je pak nemusíte dohledat. Chtít vidět pozemek taky není nic zvláštního - dokonce ani pro určení ceny. Když budu například plést na objednávku svetr, také bude rozdíl v ceně podle velikost, složitosti a dalších podmínek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]