Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odsekat sokly v panelákovém bytě

Od: lukasr odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, v panelákovém bytě z roku 1973 budeme provádět rekonstrukci - výměnu podlah. Staré lino šlo překvapivě dobře strhnout, problém ale nastal u podlahových soklů - viz foto, které musí pryč. Ve třech pokojích bude dlažba, v jednom plovoucí podlaha. Sokl je z tvrdého plastu nalepeného na betonovém? nebo podobném podkladu, čili je to tvrdé a hrozně špatně se to seká majzlíkem. Neměl by někdo radu, jak to lze odstranit rychle a bez námahy? Celkově je těch soklů na odsekání asi 35 metrů, což je opravdu mnoho. Díky všem za případné rady a nápady :)

Jak odsekat sokly v panelákovém bytě

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kladívko a majzlík? V dnešní době? Vypůjčit, nebo koupit sbíječku, (kladivo). Lze opravdu pořídit do 2000Kč.

hodnocení

0x

Zdravím, mám za sebou :)... trpělivost, někde to šlo hůř, někde se podařilo uloupnout velký kus. Nejhorší načnout. Shora majzlík,dostat se za a zaviklat ...Pak že se v té době stavělo nekvalitně.

lukasr
hodnocení

Děkuji za odpověď :) Takže jinak, než několik hodin mlátit shora do 35 metrů soklu, to nepůjde?

slon

Od známého nebo v půjčovně nářadí půjčit elektrické bourací kladivo s širokým dlátem.

ovczaak*

slone,s tím se dá souhlasit,ale já bych asi rovnou koupil vrtací kladivo,stojí kolem patnácti,osmnácti stovek,široké dláto plus pár vrtáků bývá přibaleno. v paneláku se vždycky hodí

lukasr
hodnocení

Díky všem za návrhy a nápady :) To bourací kladivo se mi zamlouvá více a můžu si ho i vypůjčit od známého, odsekám to všechno najednou, takže už se s tím pak nikdy nebudu muset otravovat. Tak ještě jednou díky všem!

výtka
Upozornění od sys milancukrar 11. 07. 2017 17:27:39
Děkuji Vám za poděkování, nestává se to často, aby tazatel poděkoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]