Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

bodovka pro 5mm LED

Od: requied® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

nepotkal jste někdo někde bodové samostatné svítidlo pro 1ks 5mm LED?

.

Ideálně něco jako je na obrázku, jen místo žárovky by byl 1ks 5mm LED diody.

Je mi divné že by to čínani už nevyráběli a docela by se mi to hodilo :)

bodovka pro 5mm LED

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na jednu 5m LEDku těžko seženete, ale mohlo by se vám hodit tohle: svet-svitidel.cz/... nebo tohle: svet-svitidel.cz/... , další můžete vybírat tady: svet-svitidel.cz/...

doplněno 11.07.17 09:39:

@requied: Je to vaše volba. To, co jste uvedl jako příklad, je rozměrově na úrovni těch z mých odkazů, no a výkon? Myslíte světelný nebo elektrický? Čím to hodláte napájet? Pokud 230V, pak netuším, proč zrovna 1x LED 5mm, která potřebuje vlastní zdroj ("trafo").

hodnocení

Najít obyčejnou bodovku samozřejmě také umím...
Jde mi o to aby to bylo co nejmenší a 1led mi výkonově bohatě stačí.
doplněno 11.07.17 10:29:

Samozřejmě že ten můj příklad je stejný stím Vaším... proto se ptám jestli někdo neviděl variantu pro 1 led, která bude mít podobný vzhled ale mini rozměry.

Výkon myslím světelný a napájení neřeším, jelikož v domě mám souběžně i 12V rozvod... Nehledě na to že přinejhorším není problém pustit jednu led i rovnou z 230V.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]