Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,jak se zbavit octových mušek.Zkoušela jsem rozdrcený hřebíček,lapače,ale nic nezabírá.Žádné ovoce doma nemám ale mušek plný byt.Už se z nich asi zblázním
Také jsem bojovala. Hodně jsem zavařovala a i když jsem okamžitě likvidovala odpad, množily se potvory jako divé. Ony prý mají ohromnou rozmnožovací schopnost. Nechala jsem na stole mikrotenový pytlík s kouskem ovoce, propíchla dvě malé dírky a jakmile se tam nějaké stáhly, okamžitě jsem je stěhovala do popelnice. Ale je to těžký boj. Už mám zavařeno a objeví se jen občas nějaká vytrvalá. Teď mi zrovna jedna krouží okolo lampičky. A navíc mají asi deset životů. Už jsem ji dvakrát lapila do ruky, ale jak jsou mrňavé, tak jsem rozevřela pěst a už zase je fuč. Dokonce se mě dobývaly na švestkový koláč, i když jsem ho měla pod utěrkou a mikrotenovým sáčkem.
Já dělám pasti.
Nějakou sklenici, do ní to co mají mušky rádi, ohryzek, pítlík od čaje apod. a zalít trochou červeného vína. Víčko z druhé strany (z té vnitřní) v místech kde budu dělat dirky polepím drogerie-teta.cz/... lapačem na octomilky a udělám do víčka dirky a sklenici uzavřu, mušky tam nalezou, pokud se chce nějaká dostat ven a dostane se do blízkosti dírky tak se přilepí Občas se sklenicí zakvrdlám a nějaký mušky spláchnu vínem
Celkem to funguje, k tomu používám vysavač a mušky vysávám (ideální je ten, který používá místo pytlíků) vodu
Já jsem před 14 dny koupila toto parfumerie-hracky.cz/... a pomohlo to, nebylo to hned, ale je klid. Ale pravda je, že už tady asi nemám nic, co by je lákalo, i když předtím lezly i do koše a všude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.