Nejste přihlášen/a.
Jakou pračku by jste si vybrali vy z této nabídky a proč.děkuji za pomoc.
Gorenje W 7443 LA, aluminium look
Samsung WF70F5E5U4X/LE
AEG Lavamat L76479WFLC
Whirlpool FSCR 70413
Whirlpool AWSX 63013
AEG ProSense L6FBG68SC
HOOVER DXA 510AH/1-S
tak jak to vypadá vyruším Whirlpool,takže zbývá
Gorenje - tady se mi líbí více programů včetně velkých úprav
Samsung - bublinky ,ale můžem vypustit
AEG- pára , 1400-1600 otáček
Hoover- velký obsah,přímé sprchování,úprava programů
takže co upřednostnit?
velký výběr a úprava programů - Gorenje
praní párou a vysoké otáčky při ždímání - AEG
velký obsah,přímé sprchování,úprava programů - Hoover
Mám už 3 roky Electrolux s bočním plněním, pěkně pere a jsem s ní spokojená.
Nejhorší zkušenosti mám s pračkami Whirpool, je to pěkný verk. Měkla jsem ji 25 x a naběhla jsem si. Už nikdy.
Ale je fakt, že co kus, to jiná výdrž a jiná služba. Co někomu vydrží 10 a víc let, někomu se rozpadne za 3 roky. Je to kus od kusu.
Pobavilo mě, jak někdo psal na internet, že se nyní do všech elektrovýrobků prý vkládají jakási "kurvítka", aby výrobek brzy po konci záruční doby přestal fungovat.
Vidíte a dříve byla právě ta mnohaletá výdrž nejlepší reklamou pro výrobce. Vzpomínám na svůj mixér a šlehač Eta Turbo, svatební dar v roce 1975, který nám dobře sloužil do roku 2015. Po 40 letech se začal přehřívat a smrděl. Tak jsme ho zrušili. A mně se chtělo brečet. Protože ať člověk chce nebo nechce, za 40 let služby se i spotřebič stane členem rodiny a hospodyně k němu přilne.
V dnešní době opravdu nehrozí, že by nějaký spotřebič fungoval takto dlouhou dobu. To je podobná utopie, jako UFO. Jaga.
Omlouvám se, nestihla jsem opravit, či přehlídla...
Neměkla jsem ji 25 x, ale MĚLA JSEM JI 2 X. Přesto bych Whirpoolku už nechtěla. Jaga.
trochu nostalgie do starších přístrojů , máme doma nějakých 35 let ledničku Minsk a dodnes jede bez jediný opravy
ledničku máme samozřejmě jako záložní když je toho na chlazení trochu víc
Ta lednička Minsk, je opravdu fajn. Ale porovnal jste někdy spotřebu? Já, když jsem vyměnila lednici za novou, na vrácených penězích z vyúčtování za elektřinu, to bylo hodně. Mám pocit, že nějakých 1.500, ale už si nejsem jistá. Ještě k té pračce., Člověk obdivuje, kolik programů a úkonů pračka má, ale pak stejně využívá 3? 4? Tak nějak. Více nepoužíváme skoro nikdo.
měli jsme Electrolux musím říct bez jediné poruchy ale bohužel mezi vanu a buben vždycky něco spadlo , ponožka , zapomenutý hřebík atd. minimálně 6x jsem celou rozebíral abych vvyndal věci mezi bubnem a vanou a pak už mě to přestalo bavit tak šla ven ale musím říct jela bez jediný poruchy
Víte co se mi na té Heureka.cz líbí nejvíce? Že na jednom místě najdete všechy údaje a data u každého přístroje. Všechno na 2 kliknutí. A pak není k zahození možnost výběru nejlevnějšího prodejce. Klidně to může dělat i 1.000kč. Za naprosto stejný přístroj, stejný model. Jednou jsem se napálila. Objedenala jsem malý vysavač a došla mi obrovská bestie, se kterou jsem se dodnes nesmířila! Dnes už vím, že na netu musím najít, do kamenné prodejny zajít "očichat" a na netu objednat.
Duha, dej raději odkazy. Nechce se mi to všecko vyhledávat.
pracky.heureka.cz/... Tahle? Ta je skvělá. Veliká, těžká, nebude dělat kravál, ikdyž píšou otáčky a decibely.
A krok zpět na heureka.cz jsou všechny, na které se ptáte. Tam také najdete nejlevnějšího prodejce.
právě na Heuréce jsem hledal a když to vemu pro i proti tak dneska je asi jedno co si člověk koupí rozbije se všechno proto jsem i tady na poradně aby poznal názory i jiných lidí a jejich zkušeností s určitými značkami
ještě k tomu Hooveru - vypadá bytelně trochu mě odrazuje případný servis přeci jenom je to neznámá značka , ale máme už kolik let vysavač a je bez problémů
Také si chci koupit novou a zatím bych volila pračku značky Whirlpool nebo LG. A ano 63013 mě také vychází. I když u LG mě zase láká tichý provoz Drive.
LG by se mi také líbila ale bohužel jsem četl o dost častých poruchách elektroniky a to je oprava za všechny peníze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.