Nejste přihlášen/a.
Koupeme se do srpna, co s vodou od záři? To tam mám stále dávat drahé tablety, dokud nebude zima a pak dát zazimovač? Nebo, jak to děláte? Loni jsme se na to vybodli a na jaře z bazénu byla žumpa.
Máme bazén asi 20m3 a jak píše babkazov přikriju ho a do skimru dám stejně jak přes léto tabletu a občas pustím filtraci,průběžne dělám rozbor na množství PH a chloru,prostě se o něj musím starat stejně jak v koupací sezoně jinak to nejde .Záleží čemu říkáte drahé tablety,já kupuji 3 kilové balení v zimě vyjdou rozhodně levněji,to samé vločkovač a ostatní chemii.
Kimbert - Myslela jsem, jestli není nějaké levnější řešení, že když se lidi už nekoupou, tak by nemuselo být vše O.K. a na jaře by se to přečistilo. Velká pixla stejně, i v zimě, vyjde na 380 Kč, v sezóně 500 Kč. Možná stačí nějaké levnější, ale já kupuju Triplex, protože stačí jen dávat tablety a občas zkontrolovat Ph. Žádná řasa, žádný jiný problém. Jo, ještě občas Ph+. Asi to zkusím s tím obyč. savem, ale až později, hned 1.týden odjíždíme na dovču a musím to mít bezpečně ošetřeno. Ještě se zeptám, Zazimovač se dává až když je trvalé chladno, listopad? Pak už se nedává nic a když na jaře občas svítí sluníčko, už se zase bazén krmí tabletami, třeba už od března? Neznám to, protože bazén na chalupě jsme plnili vodou ze studny a tak jsme ho na jaře vyčerpali a znovu napustili čistou vodou, až těsně přede koupáním. (Pixla tak na 14 dní.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.