Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Vybetonoval jsem schody do podkroví(monolit),ty jsem po zavadnutí povrchu pokropil vodou a zakryl igelitem,měl bych dotaz kolik dní je polévat a nechat zakryté .Beton jsem dělal v míchačce 1ku 3,použitý cement 42,5 štěrkopísek 0-16.Děkuji za vaše rady.
Beton zraje přibližně 4 týdny, ovšem již po cca 3 dnech získává 70% pevnosti. Schody uvnitř stavby bych ani nepřikrýval a kropil bych maximálně 1 týden, více nemá podstatný význam. Jen je třeba dbát, aby beton "neuschl", pro své zrání potřebuje vlhkost.
@adf: Ale no tak, zas až taková katastrofa to není![]()
Nesmíte každému vše věřit, musíte zjistit, proč se kropí beton. Poslechněte satama.
Satame, když já denně slyším tolika blábolů, nějak jsem otupěl v přesvědčování. Ať si každý věří čemu chce.
Beton v zimě se nekropí, proč asi.
Ahoj Milane,
fakt nevím, co ti mám odpovědět. Jedině souhlasit. A pak se div, že tu mám občas problémy, protože jsem trochu cholerik a tu a tam se neudržím. No nic, radši držím hubu a v rámci možností i krok![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.