Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký nábytek?

Od: svatoslav odpovědí: 10 změna:

Zdravím, jaký nábytek (od které firmy) se vám osvědčil do pronajatého bytu? Malá sedačka nebo rozkládací pohovka,

co je rozumnější koupit? Nemá asi smysl příliš investovat, ale díky za tipy, jak a kde ušetřit - doprava je vždy zdarma?

Přeji hezký den

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Na to není snadné odpovědět, výběr nábytku zavisí na mnoha faktorech, vč. velikosti bytu. Mně se třeba velice osvědčila rozkládací pohovka s úložným prostorem. Nejlepší je pěkně si zasurfovat po prodejcích nábytku, tam získáš konkrétnější představu a porovnání cen. V každém případě je ale nutné provést konečný výběr až v kamenné prodejně, či skladfu. Doprava do určité vzdálenosti bývá zdarma, ale není to pravidlem.

hodnocení

0x

Já jsem byla jednou v bazaru a divila jsem se, jak pěkný a levnýnábytek tam byl. *jasne* Hodně mě pobavilo, jak jsem pozorovala, jak naklapal mladý muž v obleku a vybra si skříňky a psací stoly. Domlouval se, že mu to dovezou, ale že to za 14 dní vrátí. Teď že zaplatí plnou cenu, ale chce si zajistit, že po těch 14ti dnech nebudou natolik plní, že to neodkoupí. :-D Dobrá finta, jak předvést klientovi nebo ženě, jak krásně bydlí a úřaduje. Opravdu si dobře a levně vybral. Nakoukněte do bazaru. Ale gauč raději kupte v nějaké akci v kamenném obchodě.

doplněno 06.07.17 16:11:

Ale když se zamyslím, příliš nábytku nepotřebujete. Úložné prostory pro oděv. Pár ramínek a regál. Něco jako konferák a něco pod televizi a také pod nějaké zvukové zařízení. ;) Potřebujete na něčem spát a na něčem sedět v obýváku. Stůl a židle do kuchyně. Největší vydání bude za gauč. .

Před bazarem bych varovala - nejjistější místo, jak do bytu či domu natahat štěnice.

lll*
hodnocení

0x

Teď maji slevy u červený židle.

quidol
hodnocení

0x

Pronajímáme byt v paneláku a máme tam už asi třetí nájemníky. Před 5 lety jme koupili kuchyň Premium na www.interion.cz a stále drží. Cena byla super a úplně nejlepší bylo, že se daly vybírat jednotlivé skříňky, takže jsme si sestavu navrhli sami podle potřeb. Myslím, že ty kuchyně se pořád prodávají. Jo, a doprava byla zadara.

lukas2
hodnocení

0x

Nejlépe opravdu něco kvalitního. Ideálně kvalitní německou výrobu, třeba tady. ;)

hodnocení

0x

Levně se dají koupit věci na inzerát, ale sedačku, nebo postel bych tam nekupovala. To se napálíte i v kamenném obchodě. Řekla bych, že je to sázka do loterie. Koupila jsem krásnou sedačku v obchodě,"bizoní kůže" za 19 000 Kč, a brzy praskla pera, světlý potah, který prodejce tvrdil, že je lehce udržovatelný a stačí hadřík s jarem, ztratil při prvním pokusu o čištění jakýsi lak a z materálu se rázem stal umělý semiš, velice háklivý na ušpinění. Dovnitř nevidíte. Snad bych řekla, že místo pér, volit nějaký tuhý molitan, někdy je proložen koňskou žíní, protože jsou různé druhy a některé se brzy prosedí. Volila bych rozkládací gauč, vypadá dobře i nerozložený. Předpokládám, že jen pro ptříležitostné spaní, že lůžko máte. Koupila jsem do pronájmu stěny asi za 3 -. 4000 Kč, některé bílé, jiné bílé s černou, nebo hnědouploškou. Vypadají hezky anejsou tak drahé, když je odrovnají, nebude to taková ztráta. Myslím, že na čem se sedí a leží, by ale mělo něco vydržet. Kuchyně jsem koupila Za 1000 Kč na inzerát, dvě. Potřebovala jsem z nich jen určité skříňky, tak jsem vybralla ty lepší a zbytek dala jako úložný prostot do garáže. Ze dvou kuchyněk jsem udělala 4 kuch. kouty. Pokoje vypadají dobře, hlavní je čistota, vkus a doplňky. Jo, a dopravu jsem měla u těch stěn zdarma, často bývá akce - doprava zdarma.

lukas2

Klobouk dolů jak to máte vymyšlené a zařízené. Je pravda, že i na fb ve skupinách "za odvoz" či podobných bazarových by se nechal sehnat nábytek za hubičku a ještě by mohl být kvalitní. Většinou u těch starých nábytků, co se lidé zbavují je ještě odpovídající kvalita. Nevím zrovna, jestli by se tam dala sehnat postel (a jestli je dobrý nápad kupovat bazarovou postel), ale většina ostatního nábytku, si myslím že by se zde dala sehnat.

P.S. Ještě jsou fb skupiny jako "Pardubice bazar" (město bazar), tak třeba i tam. :)

majka53*
hodnocení

0x

Záleží na velikosti bytu a jakého nábytku, myyslím tím jestli všechno, třeba i psací stůl nebo jídelní, ložnice nebo jde jen ot u sedačku. Asi bych ti viděla na Ikea, doprava se myslím platí, ale pokud toho má člověk více, tak to bude asi zdarma. Na netu o tom buou mít určitě informace.

sarka*
hodnocení

0x

Zdravím, ja volím rozhodně nábytek z masivu, případně kombinaci masiv-lamino (podle toho co se mi na konkrétním kusu líbí víc. Není to dokonce ani zvýšená investice, ale kvalita je podstatně lepší. Podívej se na idea-nabytek.cz, mám z jejich e-shopu pár kousků. Hezká kombinace a cena je vzhledem ke kvalitě dobrá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]