Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Nutrie -pečená na rožni

Od: vilda900 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

dostal jsem od známého nutrii -receptů jak ji upravit v troubě je mnoho těch je plný net ,ale chtěl bych ji upéct venku na ohni na rožni, máte někdo zkušenost -jestli bude lepší např. v alobalu nebo jen tak -díky za vaše poznatky

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hnipirdo*
hodnocení

1x

Nutrie je dobré předem naložit tak na 4-5 dnů do láku podle své chuti. Maso tak bude křehčí, šťavnatější, prostě dobré.

 

hodnocení

0x

Pekli jsme je v alobalu a dovnitř dali všechno možné, co bylo k mání. Bylinky, uzeninu... Velmi pžíjemné je vložit i trochu citrkůry. Peklo se to tři hodiny (kus byl většinou 5 kilo živé váhy)

 

hodnocení

0x

Pokud máte možnost udit, pak doporučuji stehna (přední i zadní) vyudit. Dobře vyuzená stehna z nutrie jsou největší mňamka, kterou jsem kdy jedl. Pochopitelně co se masa týká;)

 

hodnocení

0x

Nutrii na česneku se snad ještě vyrovná jen dančí maso. Bude skvělá i na rožni.

Když s ní budeš zacházet jako s hodně velkým králíkem určitě nic nezkazíš.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]