Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem byt v panelovém domě. Součástí byly i bezpečnostní bytové se zárubněmi, které tam byly instalovány před několika lety, takže v podstatě "nové". Teď když zde bydlíme jsem si všiml, že když dveře zavřu, tak od zamku nahoru dveře krásně doléhají k zárubni. Od zámku dolu se doléhání postupně zmenšuje až na konci vznikne necelá 0,5 cm mezera. Dále jsem zjistil, že od tohoto místa až téměř do půlky prahu mám mezeru. Zjistil jsme to tak, že jsem nechal rosvíceno v chodbě bytu a zavřel dveře. Poradíte mi co s tím může být?
To nikdo neví. Mouhou být křívé zárubně, může to být vytočením dveří jakoby do vrtule. Může to být obojí. Buď to srovnáte nějakým těsněním, kterých je ve větších marketech mnoho. Ale pak hrozí, že dvře při zamykání a odmykání budete muset hodně přitahovat k zárubním. Anebo to nebude ochotni tolerovat a dveře vyměníte za nové. To ale znamená i vyměnit futra, zárubně. Bourání a žádná láce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.