Zdravim, vyrabim drevenou bednu ze zbytku dreva co mi zustalo. Mam asi tri ruzne odstiny fosen z kterych bude bedna zhotovena. Nektere jsou po obrouseni ciste bile. Nektere lehce v nekterych mistech nacervenale a nektere takove do seda. Pokud koupim nejakou barevnou lazuru v odstinu dreva - dub, buk nebo cokoliv jineho a natru s tim tyto rozdilne fosny. Sjednoti se aspon trosku barva a nebo i vysledny nater bude ruznorody? Dekuji za odpoved. S lazurou jsem nikdy nepracoval
Já bych to lazurami neznásilňoval, sjednocení asi není možné. Spíš bych hledal řešení v podobě pravidelně se střídajících barevných kombinací vrstev, pokud by to bylo možné, třeba i za cenu požití cirkuly. Takhle bude bedna (ani nevím jak bude velká) možná daleko esteticky zajímavější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.