Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba dvojskla s dírou

Od: marecekk odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

poradil by mi někdo, kde bych mohl nechat vyrobit dvojsklo do plastového okna o určitém rozměru a se zhotovenou kulatou dírou? Existuje nějaká taková firma co toto dokáže?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jak je ctěná libost:

TM Sklo Praha

Tomáš Horák
Oldřichova 283/53
Praha 2 - 128 00

doplněno 06.08.17 21:29:

pro ty, kdo neviděli díru skrz izolační dvojsklo se zachováním izolačních vlastností:

sklenarstvipraha.com/...

Výroba dvojskla s dírou

janm*
hodnocení

0x

Hezký večer

Zkusil bych se zeptat v nejbližším sklenářství, za optání nic nedáte, když jsem měl např. nějaké "speciální požadavky" co se skla nebo zrcadla týkalo většinou mi problém vyřešil šikovný sklenář... (výřezy tvary apod.) případně by vás mohl nasměrovat tam kde by vám mohli pomoci...

hodnocení

0x

Čistě teoreticky to jistě udělat půjde. Že se do toho nikomu nebude moc chtít, je druhá věc. Takže nakonec bude řeč o penězích.

Oběhni pár sklenářství a poptej se. nebudu ti dávat odkaz na sklenáře v Chrastavě, když jsi třeba od Znojma.

hodnocení

0x

Nebylo by lepší udělat menší klasické hermetické dvojsklo a doplnit ho nějakou přijatelně izolující deskou s dírou? Dvojsklo s dírou by se muselo dělat na zakázku - díry do skel a z nich dvojsklo. A pokud tu díru neutěsníte dokonale, bude se tu uvnitř rosit, případně tam napadá prach a jiný nepořádek, který už nikdo nedostane ven.

Ale nejlepší bude pořídit si normální splitovou klimošku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]