Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se poradila, zda někdo nemá zkušenost s finančními poradci. Chystáme se s manželem rekonstruovat dům po rodičích v Beskydech a budeme potřebovat další peníze k našim úsporám. Byli jsme v naší bance, ale nevím, zda mi dali nejlepší nabídku, tak bych se chtěla obrátit na nějakého poradce. Nevím, ale jak jsou opravdu nezávislí a zda mi seženou nejlepší nabídku. Dostala jsem kontakt na nějakého člověka z firmy ČS Plus, ale nevím, zda je od spořky nebo skutečně nezávislý. Nevíte prosím o jakou firmu se jedná nebo na koho se lze obrátit? Děkuji.
Poradce je naprostá hovadina a ztráta času. Zajděte si do tří ústavů a nechejte si udělat nabídku. Nestojí vás to nic, dostanete vše černé na bílém a můžete se rozhodovat. Pokud se nebude něco líbit, klidně oslovte další banku a ptejte se. Nic než čas to nestojí a budete mít vlastní názor a přehled. Jinak budete vědět jen to, co vám nějaký "poradce" nakuká. Máme s manželkou téměř splacenou hypošku od ČSOB a kdykoliv během splácení nám vyšli vstříc, 2x jsme přepočítali úrokovou sazbu a vždy jednání na úrovni. Nikdy bych si nenechal radit od poradce bez solidních referencí.
Ano, jak tu bylo napsáno, nakonec je to jedno a nikdo není nezávislý. Manžel měl v práci jednu paní, které finanční poradkyně vyloženě vykradla účet a známá zase úplně náhodou zjistila, že paní, s kterou jako finanční poradkyní počítala, nemá ani dodělanou maturitu a bydlí s dvěma dětmi a manželem na ubytovně. Co ta asi chtěla radit?
Děkuji. Kde tedy mám poradce najít? Na internetu? Ale jak poznám někoho dobrého. Ten kontakt od známé je na firmu www.ceskasporitelnaplus.cz, ale ty jsou asi z české spořitelny a na stránkách hledají poradce. Když to dám do internetu tak je hodně společností, ale nemohu do všech volat. Nevíte náhodou o někom z okolí Frýdku-Místku? Asi by byl nejlepší někdo vyzkoušený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.