Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím malovat obrázek na zeď?

Od: marky2006* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Dcera chce namalovat obrázek na zed jaké k tomu použít barvy?Nikdy jsem to nedělala.Děkuji za odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hlavně takové, aby se daly snadno odstranit nebo zamalovat, až ji obrázek přestane bavit.

hodnocení

0x

Můžete koupit rovnou sadu šablon + barvu. Pokud umíte krásně malovat bylo by to zbytečné. Se sadou bych to zvládnul i já. :)

heureka.cz/...

Jinak lze malovat bílým primalexem a potřebné barvičky si tónovat Kolorkami. :)

Čím malovat obrázek na zeď?
Čím malovat obrázek na zeď? #2

lll*
hodnocení

0x

Takový tip: obrázek lze promítnout na zeď projektorem a jen ho obkreslit.

figurek*
hodnocení

0x

školní tempery.

hodnocení

0x

Já jsem ve školce neustále něco malovala po zdech. Vytáhla jsem si spoustu misek a starých hrnků. Do všeho jsem cvrnkla toho, čím se malovalo. Primalex nebo co to bylo a dobarvila jsem všechno těmi barvami, které byly k dispozici ve skleničkách, v tubách a já nevím v čem ještě. Vždycky jsem ale tonovala do barvy, kterou bylo vymalováno. Nikdy jsem nemalovala čistou barvou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]